Artikel Depot
Image default
Woningen

Eicholtz betekent niet alleen maar meubels

Naast het uitgebreide portfolio van exclusieve meubels en klassieke en moderne woonaccessoires bieden zij een verlichtingsassortiment aan ongelofelijke stukken in een indrukwekkende verscheidenheid. Ze halen daarvoor het beste uit alle hoeken van de wereld. Van vloerlampen en tafellampen tot plafondlampen en wandlampen, alles is vertegenwoordigd wat nodig is voor een uitgekiend verlichtingsontwerp. Niet alleen tophotels en restaurant vallen hier op terug, ook veeleisende klanten zullen bij Solfelt de Eicholtz lampen vinden die aan hun behoeften voldoet. De verlichting van Eichholtz is altijd een eerste en tweede blik waard.

Stijlgerichte themawereldeen

De concept- en stijlgerichte themawerelden uit de meubelcollecties worden ook in de armaturen consequent voortgezet. Eigentijdse, authentieke ontwerpen en inspiraties uit de hele wereld vloeien homogeen door in de lichtconcepten. Nautische lampen met elementen uit de zeevaart en de luxueuze jachtsector staan naast lampen met barokke schelpen of Victoriaanse stukken met klassieke geplooide lampenkappen. Het ontwerp van de Eicholtz lampen is altijd gericht op praktische aspecten en het bedoelde gebruik van de respectievelijke stukken. Een breed scala aan lantaarns en kroonluchters in moderne en klassieke uitvoeringen maken het aanbod compleet. Aantrekkelijke accessoires zoals individuele lampenkappen en originele Eichholtz lampen vind je ook bij Solfelt.

Modern en klassiek

Evergreens, maar ook prachtige moderne ontwerpen vant het hoogste niveau vanhet uitgebreide aanbod aan opties voor je verlichtingsapparatuur. Ook buiten de standaardformaten houdt het enorme verlichtingsaanbod van het merk niet op: zelfs originele verlichtingselementen zoals kandelaars,stormlampen…krijgen de typische Eichholtz-glans en zijn verkrijgbaar in vele formaten en stijlen.