Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Perfect egaliseren van je ondervloer met egaline

Ga je een nieuwe vloer leggen? Voordat je deze gaat leggen is het belangrijk om te controleren of er geen oneffenheden in je ondervloer zitten. Als er gaten in je ondervloer zitten dan kun je deze het beste eerst egaliseren met egaline. Dit zorgt voor een strak eindresultaat waar je jarenlang van kunt genieten. De egalisatiemortels van Egaline Online zijn van topkwaliteit. Je kunt ze online bestellen tegen een voordelige prijs.

Atlas Egaline

Egaline Online heeft in zijn assortiment Atlas egaline. Van dit merk zijn er diverse soorten verkrijgbaar. Zo is er de Atlas SMS 15 voor een laagdikte van 1-15mm. Dit product is te gebruiken voor vele vloeren, waaronder parket, PVC- en gietvloeren. De Atlas SMS 15 verspreid zich goed en is beloopbaar na 4 uur. Deze egaline kun je met de hand of machinaal aanbrengen. De SMS 15 kan gebruikt worden om meerdere ruimtes van diverse hoogtes te egaliseren.

De Atlas SMS 30 is voor een laagdikte van 3-30mm. Dit product kan gebruikt worden in combinatie met parket, laminaat, PVC-vloeren en gietvloeren. Door de hoge kwaliteit zal deze egaline vrijwel niet krimpen. Waardoor de kans op scheurvorming minimaal is.

Heb je een ondervloer die op gipsbasis (anhydriet) is? Dan is de Atlas SAM 100 voor een laagdikte van 5 mm tot 30 mm het meest geschikt. Deze egalisatiemortel op gipsbasis vloeit mooi uit en is na zes uur beloopbaar. De Atlas SAM 100 kun je gebruiken in combinatie met parket, tapijt, PVC-vloeren en gietvloeren.

Egaline Online

Ben je professional of doe-het-zelver? De afwerkmaterialen van Egaline Online zijn voor beide groepen geschikt. Wanneer je voor 15.00 uur een bestelling plaatst, dan heb je je bestelling de volgende dag in huis. Door de grote voorraad van meer dan 25.000 kg materiaal is het zeker mogelijk om een grote bestelling te plaatsen.

https://egaline.online/