Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Dit jaar een vlaggenmast kerstboom?

Bij de kerst horen een kerstboom, verlichting en heel veel andere versiersels. Met het klaar maken van je huis of bedrijf voor de kerstperiode kun je niet vroeg genoeg beginnen. Zo geniet je extra lang van de gezelligheid én ervaar je minder last minute stress voor de feestdagen. Het kerstgevoel krijg je bovendien pas echt als je de kerstboom hebt opgetuigd en de gluhwijn klaar staat. Wil jij naast de standaard kerstverlichting kiezen voor iets extra’s? Of ben je op zoek naar een bijzonder alternatief voor de gewone kerstboom in de tuin? Kies dan voor een vlaggenmast kerstboom. Met deze eyecatcher weet je zeker dat jouw huis of bedrijf de show steelt de komende feestdagen. Hieronder lees je alles wat je moet weten over de vlaggenmast kerstboom en het optuigen hiervan.

Lichtfiguur met honderden tot duizenden lampjes

Een vlaggenmast kerstboom is een groot lichtfiguur met honderden tot duizenden lichtlampjes. Het grote voordeel: een vlaggenmast kerstboom is eenvoudig op te zetten. Je hoeft namelijk geen lichtsnoeren uit elkaar te halen of kerstballen op te hangen. De lampjes zijn voor gemonteerd en hangen direct in de juiste opstelling. Dit scheelt jou weer tijd en moeite! Vervolgens hijs je de kerstboom (net als een vlag) op. Een ander voordeel is dat het lichtfiguur uit energiezuinige LED lampjes bestaat. Zo creëer je een over the top kerstgevoel, zonder je zorgen te hoeven maken over het milieu (en de energierekening). Extra voordeel: de LED lampjes zijn bestand tegen winterse omstandigheden en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De LED lampjes gaan gegarandeerd meerdere seizoenen mee. Ook als het sneeuwt of regent, kan de kerstboom buiten blijven staan. Enkel als het heel hard waait of stormt, is het verstandig om de kerstboom even neer te halen.

Vlaggenmast kerstboom van 6, 8, 10 of 12 meter hoog

Je koopt een vlaggenmast kerstboom in verschillende formaten. Je hebt de keuze uit een kerstboom van 6, 8, 10 of maar liefst 12 meter. En maak je geen zorgen, ook een kerstboom van 12 meter zet je eenvoudig op. Zonder gebruik te maken van wiebelige ladder of andere halsbrekende toeren uit te halen. Welk formaat kerstboom je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van de plek waar je de kerstboom wilt plaatsen. Ons advies? Durf gerust groot te dromen. Een kerstboom van 10 meter of meerdere (kleinere) kerstbomen zorgen voor een unieke uitstraling in jouw voor- of achtertuin. Wil je de boom plaatsen bij de entree van jouw bedrijf? Plaats hem dan zo dat niet alleen de boom maar ook jouw bedrijfsnaam en logo goed tot hun recht komen. Zo maak je op een ludieke wijze meteen reclame voor jouw bedrijf. Wedden dat jouw kerstboom op social media terecht komt? Zeker als je hier bijvoorbeeld een winactie aankoppelt (wie maakt de leukste foto bij onze kerstboom).

Geef je gasten een warm welkom

Met een enorm lichtfiguur geef je je gasten een warm welkom. De kerstboom staat namelijk super gezellig en sfeervol. Ideaal als je een gezellig kerstdiner organiseert voor je familie en vrienden of als je jouw winkel wilt laten opvallen in een drukke winkelstraat. Ook als je simpelweg een groot fan bent van de feestdagen, kun je de vlaggenmast kerstboom toevoegen aan je collectie. Een grote vlaggenmast kerstboom vult jouw tuin direct en kan eventueel gecombineerd worden met andere lichtfiguren en lichtsnoeren. Ook leuk: verras je partner bij thuiskomst door de vlaggenmast kerstboom op te hijsen, kerstmuziek aan te zetten en hem of haar op te wachten met een kop warme chocolademelk. Goed om te weten: de lichtfiguren worden in Nederland gemaakt. Je hebt 3 jaar garantie op je aankoop. Mocht er in de tussentijd iets kapot gaan, dan wordt er zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht. Zo geniet je gegarandeerd voor langere tijd van jouw eyecatcher.

Nog veel meer musthaves voor de kerstdagen

Het nadeel van veel kerstverlichting is dat je zo lang bezig bent met het optuigen (en alles er weer af halen). Ook de hoge energierekening is een reden voor veel mensen om het huis toch maar niet te versieren. Met de eenvoudig te monteren en energiezuinige vlaggenmast kerstboom help je deze problemen in één klap de wereld uit. Kun je nog meer inspiratie gebruiken qua kerstversiering en cadeautjes? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je inspiratie voor nog veel meer musthaves voor de kerstdagen zoals foute kersttruien en cadeautjes voor je geliefden en collega’s. Met deze originele ideeën kom je gegarandeerd goed voor de dag én maak je een onvergetelijke indruk.

Sfeer en gezelligheid

Uiteraard draait kerst niet alleen om een kerstboom, verlichting, cadeaus en een uitgebreid kerstdiner. Het belangrijkste zijn uiteraard de sfeer en gezelligheid. Tijd met elkaar doorbrengen, samen zijn én samen plezier maken is hetgeen wat kerst echt bijzonder maakt. Maar eerlijk is eerlijk, een mooie vlaggenmast kerstboom draagt wel bij aan een sfeervolle locatie en is de perfecte plek om bijvoorbeeld familiekiekjes te schieten. Daarnaast is het fijn om eens ontspannen een kerstboom op te tuigen. Zonder ruzie omdat vader in de knoop zit met het lichtsnoer, moeder de helft van de kerstballen uit haar handen laat vallen en de kids de kerstkransjes stiekem hebben opgesnoept. Doordat de kerstboom zo eenvoudig te monteren is voorkom je ongetwijfeld veel stress en onderlinge ergernissen. Het ophijsen van de vlaggenmast is zelfs zo makkelijk, dat je het gewoon in je eentje kan doen. Wij wensen je alvast een fijne kerst!

Grappig weetje: zo ontstond Driving Home For Christmas.