Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Lekkage vloerverwarming repareren zonder breken

Als u een lek in uw vloerverwarmingssysteem hebt, wacht dan niet tot het te laat is! U zult veel energie verliezen en het zal geld kosten om het probleem te verhelpen. Wij raden u aan zo snel mogelijk een ervaren vakman te bellen, zodat die kan vaststellen waar de oorzaak zit die dit soort storingen kunnen veroorzaken, voordat er grotere problemen ontstaan.

Lekken in het vloerverwarmingssysteem moeten worden ontdekt voordat er schade wordt aangericht. Dat kan gemakkelijk gebeuren, want u komt er pas achter als het te laat is! Lekken kunnen echter gemakkelijk worden geïdentificeerd.

Oorzaken van een vloerverwarming lekkage

Wanneer er een lek is in uw vloerverwarmingssysteem, kan het moeilijk zijn om de oorzaak vast te stellen. Als u echter na de installatie van nieuwe bedrading voor toestellen zoals centrale verwarming en wasmachines natte plekken op de vloer opmerkt; barsten rond sanitair waar tijdens het gebruik constant water doorheen stroomt (vooral bij douches), dan kan dit erop wijzen dat er misschien iets niet in orde is met de leidingen of het installatieproces van de vloerverwarming!

Lekkage vloerverwarming opsporen

Hoe kunnen we bij Lekdetectie Totaal een lekkage vloerverwarming opsporen? Met een infraroodcamera kunnen wij het lek in uw vloerverwarmingssysteem tot op de centimeter nauwkeurig opsporen. Bij Lekdetectie Totaal kunnen we een lekkage vloerverwarming repareren zonder breken of hakwerk. Met onze technieken kunnen we de oorzaak van uw lekkage in vloerverwarming vinden zonder er schade aan toe te brengen!

Nadat we het lekkende deel van uw vloerverwarmingssysteem hebben gevonden (en u advies hebben gegeven over hoe u kunt voorkomen dat het opnieuw gebeurt), kan ons team ook eventuele toekomstige problemen verhelpen voordat ze zich voordoen. Dus als er nog iets anders aan de hand is met dit probleem of andere soortgelijke problemen die bij u thuis de kop opsteken, neem dan nu contact met ons op, want tijd betekent alles bij het verhelpen van lekken.