Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Vertrouw uw platte dak toe aan Kewodak

Een betrouwbare dakdekker in Amsterdam, bij wie kunt u dan terecht? Bij dakdekkersbedrijf Kewodak! Met onze ruime ervaring van tientallen jaren (meer dan 35 jaar) haalt u met ons een hoop kennis op uw dak. Wij hebben ons gespecialiseerd in platte daken en weten hier werkelijk alles over. Van reparatie tot onderhoud en van renovatie tot een geheel nieuw dak aanleggen, u kunt het allemaal aan ons toevertrouwen.

Wij hebben al voor meerdere klanten in Amsterdam grote projecten succesvol afgeleverd, zoals een dakrenovatie bij Schiphol en een dakrenovatie bij Kenz Cranes in Zaandam. Ook hebben we al verschillende daken in Amsterdam voorzien van een moestuin. Wij voeren vaak opdrachten uit voor verenigingen van eigenaren, gemeenten, scholen, instellingen, woningcorporaties en bedrijven. Maar ook particuliere klanten kunnen vanzelfsprekend bij ons terecht. Dit is wat wij ook zo leuk vinden: de ene keer een groot uitdagend project en de andere keer een klein persoonlijk project. Eigenlijk is het bij ons zo dat als we maar op een dak kunnen staan en onze klanten blij maken met onze werkzaamheden onze dag perfect is.  

Familiebedrijf Kewodak

Onze vakmensen maken tijdens de werkzaamheden op daken altijd gebruik van een valbeveiliging. Want veilig werken vinden wij uitermate belangrijk. Het hele team is dan ook op de juiste manier opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast is het familiebedrijf Kewodak aangesloten bij de brancheorganisatie Vebidak en bezit het de VCA- en KOMO procescertificaten. Ook is ons bedrijf erkend door kwaliteitskeurmerk Dakmerk. Wij staan met Kewodak en De Dakmakers (onze 24/7 serviceorganisatie) garant voor innovatie, vakmanschap, continuïteit en duurzaamheid. De meest innovatieve en nieuwste concepten worden door ons gebruikt.

Plat dak isoleren

Wilt u gaan voor een isolatie plat dak? Er zijn drie verschillende mogelijkheden om een plat dak te isoleren, namelijk:

  • De isolatiemethode <koud plat dak>
  • De isolatiemethode <warm plat dak>
  • De isolatiemethode <omgekeerd plat dak>

Welke methode het meest geschikt is voor uw dak hangt af van de woonruimte die onder het dak aanwezig is, de vrije ruimte die onder het dak aanwezig is en de dakconstructie. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te bepalen welke isolatiemethode voor uw dak de beste is.

https://www.kewodak.nl/