Artikel Depot
Image default
Tweewielers

Wat voor fietsen zijn geschikt om sportief bezig te zijn?

Quarantaine dip? Ga toch fietsen!

We leven op het moment door een historische gebeurtenis heen. En geen prettige, progressieve. Nee, door een enge, zeer gevaarlijke. We houden afstand, geven geen handen meer en gaan zo min mogelijk naar buiten. Helaas is het lastig om helemaal niet naar buiten te gaan, uiteindelijk voel je je logischerwijs opgesloten, wat niet goed is voor je mentale gesteldheid. Sporten werkt heel goed om de tijd te doden, plus het is ook nog eens gezond: zo kun je ervoor zorgen dat je beter uit de intelligente lockdown komt. Een geweldige manier om te beweging te krijgen, is de fiets; bij voorkeur door middel van een enigszins sportieve fiets. Zo verbrand je niet alleen vet, daarnaast bouw je ook nog spieren op. En laten we eerlijk zijn, fietsen is ook gewoon leuk! Bij Fiets-Exclusief hebben wij geen racefietsen, maar twee andere mooie sportieve types.

Mountainbikes

Ten eerste hebben we twee prachtige mountainbikes in ons assortiment. Mountainbikes zijn ideaal als je in de buurt van een bos woont. Je kunt lekker door de natuur crossen, of je nu op het pad blijft of niet, een mountainbike kan alles aan. In ons assortiment vind je één soort mountainbike: de Sensa Sella. De Sensa Sella is een reguliere mountainbike, voor zien van meerdere versnellingen en een stevig frame.  

Hybride fietsen

Daarnaast hebben wij ook nog een groot aanbod aan elektrische hybride fietsen en hybride fietsen. Hybride fietsen zijn eigenlijk de ideale mix tussen een wielrenfiets en een stadsfiets, Zo hebben ze het comfort van een reguliere fiets, maar kun je er een stuk harder op rijden. Ideaal om een stukje mee te toeren dus. We hebben zowel dames- als herenmodellen: bijvoorbeeld de Gazelle Medeo T9 en de Gazelle Chamonix T27

Fiets, maar fiets wel veilig, helemaal in deze tijden. Dus hou afstand en geniet!

https://www.fiets-exclusief.nl/