Artikel Depot
Image default
Banen en opleidingen

Lasser scheepsbouw/reparatie

Lasser scheepsbouw/reparatie

Functieomschrijving

Lasser in de jachtpartij & scheepsbouw ben je in staat om zware scheepsconstructies als dubbele bodems, zijtanks, dekluiken, ankers, huidplaten, ringsecties en stuurhuizen te lassen.

Er wordt meestens gewerkt met rvs, staal en aluminium en er worden hoge invorderen beweren aan de kwaliteit. overigens ben je als lasser in staat om te werken met gevarixeberde staalverbindingen en weet jij van het bijbehorende lasapparaat de elektriciteit, voltage en draadaanvoer in te stellen. kwaliteit lasverbindingen, lasposities, smeltblad, beschermgas, lasboog en de juiste doorlas, stompe of hoeklas is helemaal jou ding. functie-eisen de ideale kandidaat heeft : ervaring in de scheepreparatie/scheepsbouw/offshore is een pre. mig/mag en electrode aaneenlassen niveau 3 afgerond. een rechtsgeldig lascertificaat bekende van wps lastekeningen en lasmethodebeschrijvingen bekende van goedje en gereedschappen een flexibele instelling ten status van werkzaamheden en werktijden. een zelfstandige werkhouding technisch en ruimtelijk inzicht ervaring met aftekening lezen een rechtsgeldig lascertificaat beschikt over de volgende kwalificaties : vca basisveiligheid een pré is als je gekwalificeerd lasser bent in en iso 9606-1 of aws d1. 1 norm ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie en ben je woonachtig in de locatie ’s den helder, harlingen, amsterdam, randstad, vlissingen of wil jij graag in het buitenland aan het werk? twijfel dan niet en neem direct aansluiting met ons op!

Wij gaan graag subjectief met jou het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Arbeidend als zzp’er? ook voor zzp-ers kunnen wij tussenkomen in deze opdrachten.

Wij zijn erkend zzp intermediair en werken overeenkomstig wet dba richtlijnen.

Ook wanneer je niet integraal aan het gevraagde profiel betalen komen wij graag met jou in contact. aanbod naast uitdagende functies met uitstekende voorwaarden biedt prima chemisch element een wezenlijke bijdrage aan jouw ontstaan door middel van trainingen en opleidingen. actief techniek is hét uitzendbureau voor de metaal. dagelijks tussenkomen we vanuit onze vestigingen in hengelo, groningen, emmen, leeuwarden, velsen, schiedam, heerhugowaard, sittard, arnhem en bergen op zoom honderden vakmensen : van individu fitter/monteur tot allround gecertificeerd lasser en van de eemshaven in noord-groningen tot internationale ( offshore ) projecten over de hele wereld.

We bijstaan de particulier ondernemer om de hoek aan een prachtige klus en de multinational aan gekwalificeerd en vakbekwaam personeel.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/lasser-monteur.html