Artikel Depot
Image default
Tweewielers

De Brompton electric: oud en nieuw in één fiets

Wilt u een vouwfiets die geschikt is voor wat langere fietstochten? Ga dan voor een elektrische vouwfiets, die eenvoudig mee te nemen is, maar waar ook makkelijk op te fietsen is. Ga dan voor de Brompton electric, of de wat modernere variant, de Stromer elektrische fiets. Deze fietsen en vele andere vindt u bij ZwaanBikes in Rotterdam, een bijzondere fietsenwinkel waar u alles onder één dak vindt. U vindt hier namelijk reguliere stadsfietsen, maar ook voor elektrische fietsen, zoals dus de Stromer elektrische fiets en de Brompton Electric in Rotterdam. Behalve een fiets kopen, kunt u hier ook een fiets huren, handig als u bijvoorbeeld een dagje naar Rotterdam gaat.

Deze bijzondere elektrische fietsen zijn er in diverse modellen

Bij ZwaanBikes in Rotterdam vindt u zowel de Stromer elektrische fiets als de Brompton electric in diverse modellen. Beide fietsen hebben in alle modellen een mooie klassieke uitstraling, maar beschikken over moderne faciliteiten. U kunt zo een handige vouwfiets gebruiken voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer of op vakantie, terwijl u toch gebruikmaakt van gemakken zoals elektrische ondersteuning. Zo fietst u dus op een fiets met alle moderne gemakken, terwijl u toch bewonderende blikken krijgt van medeweggebruikers, dankzij het mooie, klassieke design van de fietsen. U maakt zo een stijlvolle verschijning. U kiest zo dus voor een unieke combinatie van stijl en gemak. Een ander voordeel is dat de fiets lang meegaat, door de hoge kwaliteit van de onderdelen.

Bekijk alle modellen van deze bijzondere fietsen

U kiest zelf het model van de Brompton Electric of de Stromer elektrische fiets die bij u past, ook wat betreft bijvoorbeeld de kleur. Er is altijd een fiets die bij u past, dus ga langs bij deze unieke fietsenwinkel nabij Rotterdam Centraal. Hier werken deskundige medewerkers die u graag voorzien van persoonlijk advies. Als u een fiets kiest die bij u past, dan voorkomt u namelijk vervelende blessures aan rug, knieën en enkels.