Artikel Depot
Image default
Internet

Prettig thuis werken

We zijn inmiddels een aantal weken onderweg op dit moment als het gaat om zoveel mogelijk thuis werken. Voor de ene wat uitdagender dan de anderen afhankelijk van hoe groot het gezin is, hoe groot je woont, en natuurlijk ook wat voor baan je hebt. Velen van ons werken inmiddels flink wat weken thuis. Grote kans dat je een soort modus hebt gevonden die wel prettig werkt. Je neemt regelmatig pauze. Regelmatig een frisse neus halen. Het liefst werken in een aparte ruimte zodat je ook niet veel gestoord wordt en je echt even kunt concentreren. Een los toetsenbord, een losse muis en misschien ook wel een extra scherm voor wat extra comfort. 

Maar dat is niet alles, want misschien heb je wel last (gehad) van traag internet. Als je een van de duurdere pakketten hebt van bijvoorbeeld Ziggo of XS4ALL is de kans niet al te groot dat je  hier last van hebt, maar een goedkoper pakket met een wat lagere internetsnelheid kan toch wel vervelend zijn. Heb je tijdens het videobellen continu als een van de weinigen onder je collega’s last van haperend beeld of blikkerig geluid omdat je klinkt als een robot? Dan ligt het misschien aan jouw verbinding. Vervelend genoeg, voor jezelf omdat je de meeting niet goed kunt volgen, maar ook voor je collega’s omdat ze jouw waardevolle bijdrage aan de meeting slechter kunnen volgen. Daar kun je wat aan doen. Kijk eerst naar de tips die jouw huidige provider je geeft. Vaak kun je met de instellingen nog flink wat verbeteren. Maar als je dat allemaal hebt geprobeerd en het helpt niet: dan kun je misschien beter overstappen naar een ander abonnement met een hogere snelheid. Je betaalt dan waarschijnlijk wel wat meer per maand, maar je bent wel van dat gedoe af met traag internet. En dat werkt toch een stuk prettiger.

https://www.alles-in-1-pakket-vergelijken.nl/2-in-1-pakket/