Artikel Depot
Image default
Internet

Marmer tegels voor in iedere ruimte

Ben je op zoek naar nieuwe tegels voor in de woonkamer, de keuken, het toilet of voor in de badkamer? Wanneer je een luxe uitstraling wil creëren in je woning dan kun je gaan voor trendy marmer tegels. Deze tegels zijn ontzettend mooi en daarnaast populair om te gebruiken. Je kunt ze door de hele woning inzetten en dankzij de diverse kleuren marmer kun je ze inzetten bij iedere woonstijl. Hieronder lees je alles over deze luxe tegel! 

 

Wat zijn marmer tegels?

Dit tegelsoort kun je ook wel herkennen aan hun kenmerkende ader- en kristalstructuur. Deze structuur zorgt direct voor een chique uitstraling in de ruimte waar je marmer tegels plaatst. Niet alleen kun je ze op de vloer plaatsen, maar ook aan de wanden. Het is dan ook een mooie basis voor iedere woning. Marmerlook tegels zijn tegenwoordig er in veel verschillende tinten, structuren en formaten te koop. Welke woonstijl je ook hebt, je kunt een marmer tegel er altijd in verwerken. 

 

Marmer tegels door je woning heen 

Tegels met een marmerlook staan mooi in iedere ruimte. Niet alleen is marmer mooi om te gebruiken als vloertegel, ook staan marmer tegels mooi in de badkamer, de keuken en het toilet. Deze tegels kun je zowel op de vloer als op de muren aanbrengen, dit maakt het zo makkelijk om met deze tegels te werken. Daarnaast kun je het materiaal marmer gemakkelijk combineren met andere tegels of andere materialen. Hierdoor kun je een mooie en chique uitstraling creëren in je woning. 

 

Diverse kleuren marmer tegels

Wanneer je op zoek bent naar marmer tegels voor in je woonkamer, de badkamer, de keuken of voor in het toilet dan kun je alle kanten op. Zo heb je marmer tegels met als basis de kleur wit. Hierin kun je de marmerstructuur vinden in o.a. kleuren als grijs, zwart, bruin en beige. Ook heb je marmer tegels met als basis de kleur zwart. Dit in combinatie met kleuren als grijs, wit of beige geeft de ruimte waarin je het verwerkt direct een luxe uitstraling. Meer van de natuurlijke kleuren? Marmerlook tegels zijn er ook in de kleur beige verkrijgbaar. Dit in combinatie met de kenmerkende aderstructuur in kleuren als wit of grijs zorgt ervoor dat de vloer of wand direct een eyecatcher wordt.

 

Diverse afmetingen marmer tegels

 

Marmer tegels zijn in een groot aantal afmetingen verkrijgbaar. Denk aan afmetingen voor vierkante marmer tegels van 60×60 cm, 80×80 cm, 100×100 cm en 120×120 cm. Liever rechthoekige marmer tegels? Dan kun je gaan voor afmetingen van 30×60 cm of 40x80cm. Wanneer je voor rechthoekige tegels gaat in een ruimte dan creëer je direct een speels effect. Wist je dat wanneer je grote tegels van bijvoorbeeld 100×100 cm plaatst in een kleine(re) ruimte zoals een badkamer of een toilet, dat de ruimte dan optisch groter oogt? Voor een kleine ruimte kun je dan ook voor de wat grotere tegels gaan. Ook kun je gaan voor marmer tegels die nauw op elkaar aansluiten. Hierdoor zal het één groot geheel lijken en daardoor lijkt een ruimte ook weer groter. Er is genoeg mogelijk met tegels met een marmerlook van Afium.nl 

 

https://afium.nl/marmer-tegels

Gerelateerde artikelen

Prettig thuis werken

Welke WordPress-plug-ins zijn belangrijk?

Een website bouwen hoort bij het beginnen van een start up