Artikel Depot
Image default
Internet

Welke WordPress-plug-ins zijn belangrijk?

Welke WordPress-plug-ins zijn echt belangrijk voor mij? Dit is een vraag die ik vaak krijg, en ja, plug-ins maken echt een verschil. De waarheid is dat geen enkele plug-in 100% veiligheid en betrouwbaarheid zal bieden, maar dat gezegd hebbende, er zijn er een paar die ik echt regelmatig gebruik. Laten we er een paar bekijken. 

Een van de beste beveiligingsplug-ins die er zijn, is een All-in-One-SEO. Het neemt je normale metabeschrijving van de titel, maakt een aangepaste met veel speciale tekens en optimaliseert het geheel voor zoekmachines. Dat omvat de titel, beschrijving, trefwoorden en al het andere dat uw webhosts mogelijk willen dat u invoert. Ik gebruik dit zodat ik goede zoekresultaten voor mijn site kan krijgen en het helpt me mijn site veilig te houden.

Hoewel het niet perfect is, is het zeker een van de beste WordPress SEO-tools die er zijn. 

Een andere noodzakelijke WordPress plugins is WooCommerce. Hierdoor kan ik creditcards online accepteren en biedt het een veilige verwerking van creditcardbetalingen. Als je er nog nooit van hebt gehoord, neem dan even de tijd en bekijk het nog eens. Naast alle beveiligingsfuncties, kan ik hiermee ook de voorkant van mijn winkel aanpassen om ervoor te zorgen dat deze correct is ingesteld en voldoet aan alle zakelijke vereisten die ik voor mijn site heb. 

En als laatste bespreken we Filezilla. Filezilla is een FTP-client voor Windows, Linux en Mac OS X. Het is een essentieel hulpmiddel voor webmasters omdat het hen in staat stelt grote bestanden van en naar hun websites over te brengen. Het stelt ze ook in staat om hun FTP-account in Windows Verkenner te zien, wat leuk is. En als u zich zorgen maakt over virussen, is dit ook een antivirusprogramma dat uw pc zal beschermen. 

Dit zijn slechts enkele van de beveiligings- en betrouwbaarheidstools die WordPress biedt. Naast de bovengenoemde plug-ins die hierboven zijn genoemd, zijn er andere die u zullen helpen om veiliger te zijn terwijl uw website live is.

All in One SEO Pack verwijdert bijvoorbeeld dubbele inhoud van uw website.

Het bevat ook beveiligingstokens voor foutopsporing en verschillende afbeeldingsgalerijen waarmee u uw afbeeldingen in verschillende indelingen kunt uploaden. Deze opties zijn erg handig voor degenen die regelmatig van thema of website-ontwerp moeten veranderen. 

Dit zijn slechts een handvol van de beveiligingsgerelateerde WordPress-opties die u misschien wilt hebben. Onthoud dat u moet leren hoe u deze moet installeren als u ze in de WordPress-beheerder wilt gebruiken. Ze zijn belangrijk, maar ze zijn niet het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken. Zorg ervoor dat u uw WordPress-site te allen tijde veilig houdt en deel uw inloggegevens nooit met iemand anders. Uw informatie is veel te belangrijk om deze in gevaar te brengen, alleen maar om een paar dollar te besparen!

Klik hier EIGEN-DOMEIN