Artikel Depot
Image default
Internet

Geef de perfecte geur als Moederdag cadeau

Aangezien Moederdag voor de deur staat, vind je het dan niet tijd om mama te trakteren op iets extra speciaals? Met geuraddict verwen je haar elke maand met een gloednieuwe luxe geur!

Na alles wat onze moeders voor ons hebben gedaan, verdienen ze veel meer dan een doos chocolaatjes en een bos bloemen. Het is niet alleen ongelooflijk snel en gemakkelijk om een ​​geuraddict-abonnement voor je geliefde te kopen, het verlengt je feest met een heel jaar. Elke maand kiest je moeder uit meer dan 600 geuren en geuraddict stuurt een voorraad van dertig dagen rechtstreeks naar haar deur – met gratis levering! Bekijk hier de ICI Paris XL kortingscode.

Geurverslaafde cadeau doen

Kies uit een abonnement van 3, 6 of 12 maanden – we raden het hele jaar aan omdat dit de beste waarde is. Nadat ze het abonnement heeft gekocht, ontvangt ze een cadeaubon in hun e-mailbox en kunnen ze meteen beginnen met het plannen van hun geurkalender. Of je kunt een kalender voor haar maken en haar elke maand verrassen!

Hun uitgebreide Moederdag-collectie heeft een geur voor iedereen, en we hebben hieronder een paar van onze favoriete geuren opgenomen.

Mugler | Angel EDP

Een klassieke kosmopolitische geur uit de jaren 90, Angel van Mugler is een warme gourmand Eau de Parfum met tonen van mandarijn, bergamot, rode bessen en praline. Deze heerlijke geur brengt haar terug naar jeugdherinneringen aan openlucht carnavals en zoete lekkernijen.

Giorgio Armani | Si EDP

Si is een verfijnd parfum dat ieders innerlijke hertogin naar boven zal halen. Een unieke topnoot van zwarte bes ontmoet een prachtig hart van roos en fresia. De basis bestaat uit intense houtnoten en romige, geruststellende vanille. Het ruiken van deze geur voelt als uitglijden op een zacht kasjmier vest.

Valentino | Donna Born in Roma

Schenk haar een vakantie in een fles met Valentino Born in Rome. Aromatische peperkorrel vermengt zich met dromerige jasmijn en rokerig guaiac-hout in een geur die de opwinding en het avontuur van een nacht in Rome vastlegt.

Yves Saint Laurent | Zwarte Opium Intens

YSL Black Opium Intense is een intrigerende geur die zoete en bittere tonen in evenwicht houdt. Minty Absint en rijke Boysenberry zijn verweven met delicate oranjebloesem en suikerachtige vanilleboon om een ​​levendige maar verfijnde geur te creëren.

Cholé | Nomade Naturelle

Chloé Nomade Naturelle is de typische geur voor bohemiens en vrijgevochten reizigers. Met Date, Egyptian Jasmine en Oakmoss vangt deze geur de opluchting om eindelijk op een broodnodige vakantie te gaan.