Artikel Depot
Image default
Toerisme

Gedekte sporten wanneer je doorlopende reisverzekering gaat vergelijken (Zuid Soedan en Suriname)

Wanneer je doorlopende reisverzekeringen gaat vergelijken, kom je erachter dat snowboarden en skiën wordt gedekt door de meeste doorlopende reisverzekeringen in Nederland, op voorwaarde dat u een verzekeringspolis hebt gekocht die ski-/sneeuwdekking biedt. Als u echter van plan bent om roekeloos van de hellingen af te razen, stunts uit te halen of buiten de piste te skiën, dan zou u wel eens zonder dekking kunnen komen te zitten. De verzekeraar biedt dekking voor skiën buiten de piste met een professionele sneeuw-instructeur of -gids.

Parachutespringen

Niet veel aanbieders zullen u dekken voor parachutespringen als u van plan bent om alleen te springen.  Als u erop staat om uit een vliegtuig te springen, is niet alles verloren; polissen onderschreven door bepaalde aanbieders, dekken deze schade.

Duiken

Duiken is een populaire activiteit voor vakantiegangers, dus de meeste verzekeraars bieden dekking, maar hebben een aantal beperkingen toegevoegd om hun risico te verminderen.   Ervaren duikers met een open water duikbrevet zijn over het algemeen gedekt, maar er kunnen beperkingen gelden voor de diepte.  

Rijden op een motorfiets

Veel verzekeraars dekken u zonder extra kosten voor een motor tot 125 cc. Als u echter op een bromfiets of motorfiets met een cilinderinhoud van meer dan 200 cc rijdt, zonder helm, of zonder geldig rijbewijs voor het land waarin u rijdt, bent u niet gedekt. 

Ziplinen

Zip lining of vliegende vos, het maakt niet uit hoe je het draait, het is belangrijk om te controleren of u gedekt bent voordat je opstijgt. Hoewel de meerderheid van de verzekeraars zip lining dekt, kan het zeker geen kwaad om te vragen voordat je de afgrond in suist.

Reist u naar Zuid-Soedan? Heeft u al aan uw reisverzekering gedacht?

Ongelukken en ziektes zijn niet te voorkomen als u naar Zuid-Soedan reist. Medische noodgevallen kunnen niet alleen uw reis verpesten, maar ook een diep gat in uw portemonnee slaan. Dit is waar een internationale reisverzekering om de hoek komt kijken.

Bij het winkelen voor een reisverzekering voor Zuid-Soedan, moet u nooit minder dan accepteren:

  • Dekking voor medische kosten en hospitalisatie. In het geval van een ziekenhuisopname in Zuid-Soedan moet de verzekeringsmaatschappij de kosten rechtstreeks kunnen dekken, zodat u niet uit eigen zak hoeft te betalen en vervolgens om een vergoeding hoeft te vragen.

  • Medische repatriëringsbijstand. Als er iets ergs gebeurt, wilt u er zeker van zijn dat u naar huis kunt worden teruggestuurd om te worden behandeld.

  • Een noodhulplijn die 24/7/365 bereikbaar is. Je weet nooit wanneer je het nodig zult hebben, maar je weet wel dat je iemand wilt hebben die er is als zich een noodgeval voordoet.

  • Dekking burgerlijke aansprakelijkheid. Als je per ongeluk iemand verwondt of privé-eigendom beschadigt.

Reisverzekering Suriname

Vakantie is iets waar iedereen naar uitkijkt, en je kijkt er waarschijnlijk des te meer naar uit als de bestemming ergens exotisch is. Dichte bossen, kronkelende rivieren, de open oceaan, en verrukkelijke delicatessen – klinkt dat als de perfecte reisbestemming? Zo ja, dan is Suriname de plek voor u. Er komt heel wat logistiek kijken bij het plannen van een internationale vakantie. Een daarvan is het afsluiten van een reisverzekering of medische reisverzekering om er zeker van te zijn dat uw financiën beschermd zijn in geval van onverwachte ongevallen, ziektes of verwondingen.

Als een ziekte of ander ongeluk uw langverwachte vakantie zou onderbreken, zou dat vreselijk zijn. Reizen door de jungle en langs rivieren kan verwondingen veroorzaken op meer dan één manier. Het risico van overvallen is ook reëel. Daarom is een reisverzekering Suriname essentieel.

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/