Artikel Depot
Image default
Toerisme

Rondreis Spanje: top 3 gaafste bezienswaardigheden

Waarom zou u deze zomer kiezen voor een rondreis door Spanje in plaats van bijvoorbeeld een rondreis door Italië? Het antwoord is simpel: tijdens een reis door Spanje ziet u dingen die u tijdens een rondreis door Italië niet zou zien. Hieronder zetten we drie van de mooiste bezienswaardigheden van dit land voor u op een rij.

Sagrada Familia

De meest bijzondere basiliek in heel Spanje is de Sagrada Familia. Deze door Antoni Gaudí ontworpen kathedraal is nog altijd in aanbouw. Dit vindt al plaats sinds 1882. De opleverdatum zou vallen in 2026, maar wie weet. Toch is een bezoek aan dit bijzondere bouwwerk nu al de moeite waard. Een absolute aanrader als u hier tijdens een rondreis door Spanje langskomt.

Ronda

In Andalusië zijn vele mooie steden te vinden. Hierbij kunt u denken aan Sevilla, Granada of Málaga. Ronda behoort echter tot de toppers van heel Spanje. Deze stad is terug te vinden in de bergen. De twee helften van deze stad worden verbonden via twee gigantische bruggen. Een perfect plekje om te stoppen tijdens een rondreis door Andalusië.

Alhambra

We blijven nog even in de regio Andalusië, want ook het Alhambra is de moeite waard om te bezoeken tijdens een rondreis door Spanje. Dit oude fort is te vinden in de stad Granada. Het is een hoogtepunt binnen een stad die absoluut bezocht moet worden als u in de buurt bent. Granada is niet alleen mooi, maar ook enorm gezellig.

Ga op rondreis door Spanje deze vakantie

Er zijn genoeg reisbureaus waar u een trip naar Spanje kunt boeken. Wilt u uw vakantie naar Spanje echt onvergetelijk maken? Dan kiest u voor Vámonos. Bij dit reisbureau kunt u terecht voor uiteenlopende bestemmingen, zoals bijvoorbeeld een rondreis door Italië of Spanje. Maar ook bestemmingen buiten Europa behoren tot de mogelijkheden. Zij bezorgen u een onvergetelijke vakantie.