Artikel Depot
Image default
Financieel

Maak deze fouten niet bij het aanvragen van een persoonlijke lening

Als u een van deze misstappen begaat, kan dit u honderden of zelfs duizenden dollars kosten.

Het persoonlijke lening proces lijkt misschien vrij snel en gemakkelijk, en in veel opzichten , het is. Het aanvragen van een persoonlijke lening duurt bijvoorbeeld over het algemeen slechts enkele minuten en de documentatievereisten zijn meestal vrij standaard verzoeken, zoals loonstrookjes of W-2’s. Om nog maar te zwijgen over de mogelijke toepassingen van persoonlijke leningen.

Dat gezegd hebbende, er zijn genoeg mogelijkheden om fouten te maken bij het aanvragen van persoonlijke leningen, vooral als u niet bekend bent met hoe deze lening producten werken . Met dat in gedachten zijn hier drie mogelijk dure fouten waar je op moet letten als je overweegt een persoonlijke lening aan te vragen. En op https://onlinekredieten.com/ gaan ze dieper in op deze fouten. Het is namelijk van groot belang om vooraf gewaarschuwd te worden over deze fouten. 

De eerste lening accepteren die je wordt aangeboden

Dit is een van de grootste “beginnersfouten” die je kunt maken, en het is gemakkelijk in te zien waarom mensen die nieuw zijn met persoonlijke leningen dit vaak maken. Het kan tenslotte logisch lijken dat een bepaalde lener ongeveer dezelfde voorwaarden kan verwachten van de geldschieter waarop hij van toepassing is. Dit is echter 100% niet waar.

In feite is het niet ongebruikelijk dat een lener lening aanbiedingen vindt met een verschil van 8 procentpunten of meer op de rentevoet van zijn lening, zelfs wanneer hij zich aanmeldt bij de beste persoonlijke kredietverstrekkers. Dit betekent dat als u zich bij een aantal kredietverstrekkers aanmeldt, aanbiedingen met APR’s van 8% tot 16% niet ongebruikelijk zijn. Stel je voor dat je gewoon een aanvraag had ingediend bij de 16% APR-geldschieter en had geaccepteerd.

Bovendien is er echt geen goede reden om niet rond te neuzen. De meeste persoonlijke kredietverstrekkers stellen u in staat om uw gepersonaliseerde lening aanbiedingen te controleren en vooraf goedgekeurd te worden, inclusief het controleren van uw rentetarieven, in slechts een paar minuten en zonder een harde krediet trekking die uw credit score zou kunnen schaden. Met andere woorden, een uurtje shoppen voor leningen kan u mogelijk honderden of zelfs duizenden dollars besparen op een persoonlijke lening.

Het verlengen van de terugbetalingstermijn wanneer dat niet nodig is

Het kan verleidelijk zijn om de langst mogelijke terugbetalingstermijn te kiezen om uw maandelijkse betalingen laag te houden. Ik raad u echter ten zeerste aan om te overwegen uw lening terug te betalen in de kortst mogelijke periode die u zich redelijkerwijs kunt veroorloven.

Stel dat u € 20.000 leent om huis renovaties te financieren tegen een rentetarief van 8%. Het terugbetalen van de lening over een termijn van 48 maanden zou resulteren in een maandelijkse betaling van € 488,26, terwijl een termijn van 72 maanden gepaard zou gaan met een betaling van € 350,66 – waardoor u elke maand € 137,60 in uw portemonnee houdt.

Echter, de langere termijn zou ertoe leiden dat u € 5.248 aan totale rente betaalt, terwijl de 48-maanden lening totale rentelasten van € 3.436 zou hebben. Door ervoor te kiezen elke maand iets meer te betalen, bespaart u uzelf op de lange termijn € 1.812. Dit zijn berekening die u zelf moet maken maar waar ook deze site u mee helpt: https://geld-lenen-zonder-bkr.com/. Wij raden namelijk ten zeerste aan dit voor een lening te bekijken. 

Een persoonlijke lening gebruiken wanneer een andere optie beter is

Als laatste waarschuwing is het Vermeldenswaard is dat er sommige uitgaven zijn die gewoon niet goed geschikt zijn voor een persoonlijke lening. Belastingen en auto’s zijn goede voorbeelden, en dit is waarom.

Als u uiteindelijk geld verschuldigd bent aan de IRS en u kunt het niet meteen betalen, heeft u verschillende opties. De IRS stelt u in staat om een creditcard te gebruiken om de schuld te betalen, en er is geen reden waarom u geen persoonlijke lening kunt gebruiken om uw belastingen te betalen als u aan het eind van het jaar een beetje tekort komt.

Veel mensen weten echter niet dat de IRS belastingbetalers toestaat een termijn overeenkomst op te stellen, en het proces is vrij pijnloos. Met een IRS-afbetalingsovereenkomst kunt u uw terugbetalingstijd verlengen tot 72 maanden, en zelfs met recente verhogingen is de huidige IRS-rente 6%. Simpel gezegd, dit zijn betere voorwaarden dan u waarschijnlijk zult krijgen met een persoonlijke lening.

 

https://onlinekredieten.com/krediet/200-euro-lenen/