Artikel Depot
Image default
Mode en Kleding

Welke sport bh past bij mij?

Welke sport bh past bij mij?

Ongeacht welke sport jij als vrouw zijnde beoefent, is het dragen van een sport bh een absolute aanrader. Mede door de flinke bewegingen die tijdens het sporten worden gemaakt, kan het zijn, dat je na een flink workout last krijgt van je borsten. Vooral wanneer je gaat hardlopen, kickboxen of kiest voor een andere intensieve sport, zal dit doorgaans een stuk beter merkbaar zijn, dan wanneer je gaat fiets of wandelen. Waar velen het belang van een goede sport bh nog steeds enorm onderschatten, is het een essentieel onderdeel van een goede sportoutfit. Wil jij weten welke sport bh het beste bij je past, dan geven wij je enkele tips

Sport

Afhankelijk van welke sport je beoefent, is het aan te raden je sport bh hierop aan te passen. Waar we in het dagelijks leven voor een speciale avond kiezen voor een plunge bh, zien we dat er tijdens het sporten vaak alleen aandacht wordt geschonken aan de kleur van de broek, top en schoenen. Vooral wanneer je een vrij intensieve sport beoefent, waar je veel moet bewegen, is het dragen van een goede sport bh een absolute must. Deze absorbeert namelijk in tegenstelling tot een normale bh tot wel 75 procent van de beweging die vrijkomt tijdens bijvoorbeeld het hardlopen. Het zorgt niet alleen voor een veel comfortabeler gevoel, maar het is ook goed voor je fysieke gezondheid.

Maat

Waar je bij een normale bh kiest voor een vaste maat, geldt dit voor een anita sport bh absoluut niet. Doordat een sport bh zich kenmerkt door het feit dat ze doorgaans een stuk strakker horen te zitten, is het goed te kiezen voor een kleinere omvang. Dit zal overigens ook betekenen, dat de cupmaat hierop aangepast moet worden. De cupmaat neem je door de strakkere omvang, dan juist een maatje groter. Je zult merken dat je bh dan helemaal aansluit, waardoor je onbezorgd kunt beginnen.

Stijl

Sport bh’s zijn er natuurlijk in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo kun je kiezen voor een bh met voorsluiting, maar is ook een reguliere sluiten enorm populair. Ook zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd een kleur is die past bij de rest van jouw outfit! Heb je een grote maat, geen enkel probleem! Wist je dat er namelijk ook tal van grote maten bh voor het sporten verkrijgbaar zijn? Zo is er voor ieder wat wils.