Artikel Depot
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek, een zeer professionele kliniek in Zuid-Holland

Woont u in de provincie Zuid-Holland en bent u op zoek naar een professionele kliniek voor huidverbetering? Dan raden wij de cosmetische kliniek Van Lennep Kliniek van harte aan. Van Lennep Kliniek heeft 3 verschillende vestigingen die allemaal goed bereikbaar zijn. Twee klinieken zijn gevestigd in Den Haag, in de Frederikstraat 70 en aan het Willem Witsenplein 7. De derde kliniek is gevestigd in Oegstgeest, in De Kempenaerstraat 28. Bij alle vestigingen kunt u voor de deur of vlakbij parkeren, in de Frederikstraat geldt betaald parkeren en in De Kempenaerstraat geldt een parkeerschrijf. Bij het Willem Witsenplein is parkeren gratis.

De beste behandelingen uitgevoerd door professionals

Of u nu kiest voor een filler in Den Haag, een botoxbehandeling in Oegstgeest of een laserbehandeling in Den Haag, bij Van Lennep Kliniek kan het allemaal. Van injectables, rimpel behandelingen, gezichtsbehandelingen tot aan het behandelen van huidproblemen, anti-aging, laserbehandelingen en lichaamsbehandelingen.

Bij Van Lennep Kliniek bent u verzekerd van professionele en de beste behandelingen. Het gehele team is uitstekend opgeleid en bestaat uit cosmetisch artsen en huidtherapeuten. De certificaties BIG, KNMG en NVCG zijn allen in het bezit. En natuurlijk ontbreekt het niet aan een flinke dosis ervaring. Alle producten waar mee gewerkt wordt zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit.

Bij Van Lennep Kliniek staat een persoonlijk behandelproject, bekwaamheid en het werken naar het mooiste resultaat hoog in het vaandel. Zoals eigenaresse Ludy Holst zegt: we werken naar de beste versie van jezelf.

Speciale zomerbehandeling

In de zomermaanden heeft Van Lennep Kliniek een leuke behandeling in de aanbieding: de summer treatment. Deze zomerbehandeling zorgt er niet alleen voor dat uw huid optimaal gaat stralen, het zorgt ook voor een betere bescherming tegen de schadelijke invloeden van luchtvervuiling en de zon.

Bijna iedereen geniet volop van de zomermaanden. Heerlijk in het zonnetje, de mensen zijn vrolijk en veel buiten te vinden. Dat is natuurlijk ook echt genieten. Maar voor de huid is het zwaar om veel blootgesteld te worden aan de zon. Om huidveroudering, verstopte poriën, fijne lijntjes en pigmentvlekken door de zon te voorkomen én te kunnen genieten van een stralende en gezonde glow kiest u voor de summer treatment bij Van Lennep Kliniek.

https://www.vanlennepkliniek.nl/