Artikel Depot
Image default
Kunst en Kitsch

Een foto als schilderij aan de muur

Vaak heb je een lege wand waar je nog iets aan de muur wilt hangen. Een foto als schilderij kan een goede oplossing zijn. Vaak heb je wel een mooie bijzonder foto, van bijvoorbeeld een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of andere speciale gelegenheid. Dat vraagt om een foto die vaker gezien mag worden. Met een mooie foto als schilderij aan de muur wordt u altijd aan dit mooie moment herinnert.  

Een foto als schilderij bestellen

Wil u het moment niet alleen op foto’s vastleggen maar ook op een schilderij? Kies dan voor een foto als schilderij aan de muur te hangen. Wij kunnen een foto als schilderij printen op hoogwaardige materialen. Door gebruik te maken van de beste afdrukmethodes, de hoogste kwaliteit canvas, artiesten van een hoog kaliber, de scherpste prijzen en de snelste levertijd, garanderen wij dat u compleet tevreden zult zijn met uw foto als schilderij. Of het nou om een reproductie of om een geschilderd portret van een foto gaat, u zult het verschil met het origineel niet kunnen zien!

Vraag een offerte aan

Is je kamer toe aan een nieuwe look en heb je een prachtige foto die je graag elke dag terug ziet? Maak hier dan een “schilderij” van! Met een foto als schilderij de muur krijgt je hele kantoor, eetkamer op slaapkamer een nieuwe uitstraling! Een fotoschilderij van ons  is een canvas waarop één of meerdere foto’s op een hoogwaardige wijze worden afgedrukt. Zo’n schilderij trekt meteen de aandacht en leukt een vertrek op een leuke en creatieve manier op. Stuur ons een afbeelding digitaal en kies het formaat en de lijst en daarna gaan wij voor u aan de slag. Kijk op de site voor meer informatie e vraag een offerte aan.