Artikel Depot
Image default
Kunst en Kitsch

Schilderij maken van een foto als wandversiering

Kale muren zijn wat saai en houden een interieur onpersoonlijk. Een schilderij maken van foto is de ideale manier om lege muren op te sieren en een persoonlijke touch aan je inrichting te geven. Wanddecoratie bestaat er in vele vormen. Voorbeelden een schilderij maken van foto die je kunt gebruiken om je muren mee op te sieren vakantieplaatjes, gezinsfotos of trouwfoto’s.

Waarom een foto als schilderij?

 Een schilderij maken van foto  kan heel mooi zijn en persoonlijk en kan als een deur naar een andere wereld functioneren. Zo kun je worden meegezogen in een de sfeer van toen of het moment waarop de foto is gemaakt. De herinnering aan de foto zal je altijd bijblijven als je het schilderij ziet.. Door voor schilderij maken van foto te kiezen, kun je een stukje muur voorzien van een sfeervolle accessoire. Kies bijvoorbeeld voor een foto met kleuren die aansluiten bij de kleuren in je inrichting, om je interieur mee af te maken. Ook kun je met een schilderij maken van foto  je interieur “spannender” maken door voor foto te kiezen die erg abstract is of met kleuren te kiezen die contrasteren met het door jou gebruikte kleurenpalet in de rest van je interieur. 

Persoonlijk

Een schilderij maken van foto is dus een goede optie als je op zoek bent naar mooie en persoonlijke wanddecoratie. Als je een schilderij maken van foto, dien je te beslissen wat voor soort foto geschikt is om jouw muur op te sieren.  De foto bepaalt mede de uitstraling. Ook is de grootte van de schilderij als wanddecoratie van belang. Heb je een grote, saaie muur die je wil decoreren? Bekijk dan eens of je een groot schilderij iets voor je is. Zo’n schilderij is een gemakkelijke manier om met één item je hele muur en interieur een andere aanblik te geven. Wat je ook kiest, je muur wordt een stuk leuker en persoonlijker door.Gerelateerde artikelen

Een kerst foto schilderij maken

Bekende graffiti artiesten in Nederland

Een foto schilderij maken met pop-art