Artikel Depot
Image default
Horeca

De Italiaanse ijscoman voor het lekkerste ijs

Hoe leuk is het om een Italiaanse ijscoman te huren? Bij Italian Icecream in Den Haag huurt u de ijscoman voor een feest, open dag of een evenement in de regio Haarlanden in Zuid-Holland. Zorg er wel voor dat u deze ijscoman met ijskar tijdig reserveert, hij is namelijk erg populair. Reserveert u de Italiaanse ijscoman, dan krijgt u het lekkerste, verse Italiaanse ijs in verschillende smaken.

Laat uw gasten genieten van vers Italiaans ijs

Het inhuren van deze ijskar is een leuke verassing voor uw gasten bij een feest, evenement of een andere speciale dag. Daarbij wordt er gekeken naar uw wensen wat betreft de locatie, het tijdstip, de tijdsduur, het aantal ijsjes en de ijssmaken. De ijskar en de Italiaanse ijscoman komen bij u op locatie bij een minimale bestelling van €200,-. Hiervoor krijgt u maximaal 100 ijsjes met elk twee bolletjes in een ijshoorn of een beker. Vindt uw evenement of feest zich buiten de regio Haarlanden plaats, dan wordt er €75,- aan extra kosten gerekend. Italian Icecream is ook kosteloos in te huren voor de vrije verkoop op uw feest of evenement. Italian Icecream kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden.

Soorten ambachtelijk ijs

Italian Icecream verkoopt verschillende smaken ambachtelijk ijs van Florencia Den Haag. Zo is er voor al uw gasten wat wils. Daarnaast maakt de Italiaanse ijscoman uw evenement of feest extra leuk door zijn gezelligheid. De ijssmaken die Italian Icecream aanbiedt zijn:

  • Vanille
  • Aardbei
  • Chocolade
  • Pistache
  • Stracciatella
  • Banaan
  • Citroen

Vaste locaties in Den Haag

Italian Icecream is te huren voor verschillende locaties in Zuid-Holland, maar heeft ook twee vaste staanplekken. De ijskar en de Italiaanse ijscoman zijn al meer dan twintig jaar te vinden op locatie bij het Vredespaleis in Den Haag en bij het Kunstmuseum in het Statenkwartier. Neem hier dus ook zeker een bezoekje en geniet van heerlijk, ambachtelijk ijs. Bent u benieuwd geworden? Kijk op: www.italianicecream.nl.

https://www.italianicecream.nl/ijscoman-huren/