Artikel Depot
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een WordPress website laten maken? Bekijk tips!

WordPress is een van de meest populaire contentmanagementsystemen (CMS) ter wereld, voedt bijna een kwart van alle websites en verwerkt meer dan 22% van het webverkeer (een op de vier paginaweergaven).

Als u WordPress gebruikt om uw website te beheren, heeft u verstandig gekozen! Maar of u nu nieuw bent bij WordPress of een ervaren gebruiker bent, er zijn altijd manieren om uw vaardigheden te verbeteren en uw kennis te vergroten. Deze gids leert je hoe je dat kunt doen door zes strategieën te delen die je in een mum van tijd van waar je nu bent met WordPress naar een meer geavanceerd gebruiksniveau brengen.

Waarom hebben we zo’n infographic nodig?

WordPress is een van de meest populaire contentmanagementsystemen voor blogs en websites, maar het is ook goed voor 25% van het marktaandeel van alle websites. Als u aan de slag wilt met WordPress of op zoek bent naar tips om uw site soepel te laten werken, is deze infographic een geweldige plek om te beginnen. Wilt u toch een wordpress website laten maken? dan kunt u ook contact opnemen met Bas Martens.
De volgende infographic van W3schools behandelt alles, van het gebruik van thema’s, plug-ins, widgets en menu’s tot het maken van pagina’s, berichttypen en aanpassen met CSS. Er zijn zelfs instructies voor het uploaden van mediabestanden en het maken van back-ups. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Waarom zou ik een infographic maken?

Infographics zijn een geweldige manier om bekendheid te geven aan uw bedrijf en wat u doet, maar ze zijn niet eenvoudig te maken. Het maken van een infographic is tijdrovend en vereist vaak expertise in grafisch ontwerp. Maar maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen! Of je nu een sjabloon nodig hebt voor een specifieke infographic of gewoon advies wilt over het maken van een infographic, ons team staat voor je klaar.

Wat voor soort informatie zal het hebben?

Veel mensen zijn geïntimideerd door WordPress omdat ze niet weten hoe ze het moeten gebruiken. Maar het hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn een heleboel tutorials en video’s op YouTube die je laten zien hoe je allerlei dingen kunt doen, zoals het aanpassen van je thema of het installeren van plug-ins. En de WordPress-blog is ook een geweldige bron voor tutorials.

Hoe lang duurt het om een ​​infographic te maken?

Infographics zijn een populaire en effectieve manier om informatie te delen. Ze zijn licht verteerbaar, snelladend en visueel aantrekkelijk. U bent misschien geen expert in ontwerp of codering, maar dat betekent niet dat u geen infographic voor uw website kunt maken. Met onze tool voor het maken van infographics kunt u eenvoudig infographics maken die u op uw eigen site kunt gebruiken of met anderen kunt delen via sociale media.

Kan ik mijn eigen afbeeldingen gebruiken in de infographic?

Het antwoord is ja, je mag je eigen afbeeldingen gebruiken in een infographic. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de afbeeldingen royaltyvrij moeten zijn. Ook mogen deze foto’s niet herkenbaar zijn of zonder toestemming worden gebruikt. In dit geval raden we aan om zoiets als een stockfotowebsite te gebruiken met een grote verscheidenheid aan foto’s van hoge kwaliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vooraf verkrijgen van toestemming.

Bezit ik de volledige auteursrechten op het voltooide ontwerp?

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Als u niet tevreden bent met het werk dat we voor u hebben gedaan, laat het ons dan weten en we zullen het oplossen. U bezit altijd de volledige auteursrechten op alle ontwerpen die we voor u produceren.