Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Wandlamp zwart

Een rustige zomeravond met een boek op de loungeset wordt onprettig verstoord door een ondergaande zon… Eigenlijk had je nog uren kunnen blijven liggen, maar een boek lezen zonder licht is niet je van het. De oplossing? Een wandlamp zwart voor aan de muur onder jouw veranda, aan de schuur of tegen het huis aan!

Met een wandlamp zwart kan je op een stijlvolle manier jouw tuin of binnenruimte van extra licht voorzien! Bij Led24 ben je voor een wandlamp zwart helemaal aan het goede adres; je vind honderd en één varianten, soorten, maten en vormen! Jouw nieuwe wandlamp zwart van Led24 gaat sowieso gepaard met uitstekende kwaliteit en daarbij betaal je nooit teveel, klinkt goed toch? Bekijk snel welke wandlamp zwart jouw woonkamer of tuin een stijlvolle glow-up (letterlijk én figuurlijk) kan geven!

Wat is een wandlamp zwart?

Een wandlamp zwart is een wandlamp die een vaak geziene gast is in Nederlandse binnen- en buitenruimtes. Door het monteren van een wandlamp zwart tegen de muur, kan je een ruimte efficiënt verlichten; bij de meeste wandlampen komt er zowel aan de boven- als aan de onderkant licht vrij!

Wandlamp zwart; duurzaamheid

Kies je voor een wandlamp zwart dan kies je voor duurzaamheid. En niet op één manier, maar op meerdere… Ten eerste is het kiezen voor LED verlichting uiteraard een duurzamere manier van een ruimte verlichten dan wanneer je regulier licht gebruikt. Zo gaat een LED lamp langer mee en kost het gebruik van LED verlichting minder energie dan reguliere verlichting, daarnaast is het gebruik ervan beter voor het milieu. Ten tweede, is het materiaal van de wandlamp zwart van LED24 gemaakt van aluminium; een goed te recyclen materiaal!

Kan ik de wandlamp zwart zowel binnen als buiten gebruiken?

Wie een blik op onze website werpt en daarbij zijn of haar oog laat vallen op de wandlamp zwart, zal snel tot de ontdekking komt dat ons assortiment veel verschillende soorten biedt. Veel van onze wandlampen zwart zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Wil je een wandlamp zwart graag buiten ophangen? Check dan vooral even de IP-waarde die wordt vermeld (dit is de beschermingswaarde). De meeste wandlampen zwart hebben een IP-waarde van 44 of 54, dit houdt in dat ze in ieder geval resistent zijn tegen spatwater en regen.

Ruim assortiment van de wandlamp zwart

Of je nou op zoek bent naar een kegel-, rond-, vierkant,- of cilindervormige wandlamp zwart, bij LED24 is niks te gek! Voor ieder interieur is een bijpassende wandlamp zwart te vinden, neem gerust een kijkje en bestel jouw favoriet!

Wandlamp zwart kopen bij LED24

Een aanschaf van een wandlamp zwart bij LED24, betekent een aanschaf van een wandlamp zwart bij dé specialist op gebied van LED verlichting. Daarnaast gaat een aanschaf gepaard met kwaliteit én gemak. Wanneer je jouw bestelling voor 19:00 uur plaatst, zorgen wij ervoor dat jouw bestelling de eerstvolgende werkdag al in huis is. Je mag jouw bestelling altijd 30 dagen retourneren, in de BeNeLux betaal je geen verzendkosten én wanneer je bij ons besteld kies je voor een bedrijf met een review van een 8,5 gemiddeld; win-win-win! Ga voor jarenlang lichtplezier, ga voor een bestelling bij LED24!

Vragen?

Wil je graag contact met de LED medewerkers van LED24? Tuurlijk! Neem gerust contact op met onze goedlachse collega’s; ze helpen je met alle liefde verder. Voor telefonisch contact mag je bellen naar +31 (0)20 26 000 08. Liever mailen? Dat kan naar info@led24.nl!

https://www.led24.nl/