Artikel Depot
Image default
Rechten

Arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam nodig?

Bent u aan het rondkijken naar een goed en ervaren arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam? Dan bent u bij Advocatenkantoren.nl op de juiste plek! Advocatenkantoren.nl biedt een compleet overzicht van arbeidsrechtadvocaten in Amsterdam en omstreken die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht voor zowel werknemers en werkgevers. Raadpleeg een arbeidsrechtadvocaat Amsterdam indien u juridisch advies nodig hebt met één van de volgende onderwerpen; arbeidscontracten, ontslagzaken (vaststellingsovereenkomsten), arbeidsvoorwaarden, concurrentie- en relatiebeding, loonvordering, pensioen, arbeidsgeschillen, werkgeversaansprakelijkheid, transitievergoedingen en arbeidsongeschiktheid.

Juridische bijstand van een arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam bij ontslag

Heeft u rechtsbijstand nodig bij uw ontslag of zoekt u een arbeidsrechtadvocaat omdat u rechtshulp nodig heeft tijdens een gerechtelijke procedure? De arbeidsrecht experts van Advocatenkantoren.nl helpen u graag verder.

Bij een arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer is het ten zeerste aan te raden een ​​deskundige arbeidsrecht advocaat in de arm te nemen. Als u ontslag hebt genomen en gaat uw werkgever hier niet mee akkoord? Of is er een arbeidsgeschil ontstaan ​​over wijze van ontslag beëindiging? Dan is het raadzaam om een ​​ervaren arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam te raadplegen die u kan helpen bij dit arbeidsconflict. 

Laat u juridisch adviseren door een arbeidsrechtadvocaat als u op het punt staat een werknemer te ontslaan of als u ontslagen bent. Er zijn verschillende redenen en voorwaarden voor het beëindigen van een werknemer. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende vormen van ontslag:

  • Onmiddellijke beëindiging door bijvoorbeeld diefstal of werkweigering.

  • Beëindiging van de arbeidsovereenkomst wegens verstoring van de arbeidsverhouding.

  • Wederzijdse beëindiging.

  • Om economische redenen.

Gefinancierde rechtsbijstand

Als u niet over voldoende geld beschikt om zelf een advocaat te betalen, kunt u gratis gefinancierde rechtsbijstand krijgen (ook wel pro deo genoemd). De advocaat arbeidsrecht  kan voor u een aanvraag indienen bij het RvR (Raad voor de Rechtsbijstand). U moet wel een eigen bijdrage betalen die afhankelijk is van uw vermogen en inkomen. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u arbeidsrechtadvocaten die werken op pro deo.