Artikel Depot
Image default
Rechten

Deze notaris in Rotterdam heeft een breed takenpakket

Heb jij een notaris nodig in Rotterdam en omstreken? Ga dan langs bij notariskantoor Kooijman Autar. Deze professionele notarissen helpen jou bij diverse zaken. Zowel een particuliere klant als een zakelijke klant kan hier terecht. Wil je een huis kopen of verkopen of een (nieuwe) hypotheek aanvragen? Voor al deze zaken betreft onroerend goed schakel je de hulp in van de notarissen van dit kantoor. Daarnaast biedt deze notaris in Rotterdam diensten aan op het gebied van familierecht. Je neemt contact met ze op als je hulp nodig hebt bij verschillende zaken rondom nalatenschap, zoals digitaal nalatenschap of juist de afwikkeling ervan. Ook helpen ze je bij het opstellen van een samenlevingscontract, het regelen van de voogdij van je kinderen of het aanpassen van de huwelijkse voorwaarden.

Ondernemen

Een van de taken van deze notaris in Rotterdam is het bieden van hulp bij het certificeren van aandelen in het kapitaal van een besloten vennootschap of een naamloos vennootschap. Hierbij worden het economisch belang, de waardeontwikkeling, en de zeggenschapsrechten, het stemrecht, van elkaar gescheiden. Dit kan van pas komen bij de bedrijfsovername in familieverband of bij werknemersparticipaties. Als ondernemer kan dit kantoor je bijstaan bij diverse zaken. Zo schakel je het notariskantoor Kooijman Autar in bij fusies, volmachten en het certificeren en de uitgifte van aandelen. Ook zorgen ze ervoor dat alle aandeelhoudersovereenkomsten geregeld zijn. De notarissen van dit kantoor helpen je graag als je vragen hebt over deze taken.

Laat je bijstaan door professionele notarissen

Wil je meer weten over alle diensten die deze notaris in Rotterdam je biedt, zoals het certificeren van aandelen? Neem dan eens een kijkje op de website van dit kantoor of neem contact op met behulp van hun contactgegevens. Je leest op hun website een uitgebreid overzicht van het gehele takenpakket. Het is ook mogelijk om langs te komen bij hun kantoor door een afspraak in te plannen.