Artikel Depot
Image default
Rechten

Rechtshulp van een advocatenkantoor Kerkrade

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met juridisch problemen. Dit kan bijvoorbeeld een huurconflict echtscheiding, verkeersongeluk of ontslag zijn. Simpele problemen zijn veelal direct op te lossen met de hulp van uw naasten. Maar bij gecompliceerde zaken is een deskundig juridisch advies noodzakelijk en kunt u het beste een (gespecialiseerde) advocaat inschakelen. De advocaat is op de hoogte van de huidige wetgeving en weet precies wat uw rechten zijn. De juiste advocaat met ervaring en kennis kan u helpen om een goede oplossing te vinden.

U kunt het beste tijdig een advocaat benaderen indien u rondloopt met een juridische vraag of met een probleem omdat voorkomen beter is dan genezen. Zo heeft u beter inzicht in uw rechtspositie en kunt u beter handelen. Om een vervelende situatie op te lossen is meestal een brief of gesprek met een advocaat voldoende. Indien u dit niet doet maakt het de zaak vaak ingewikkelder en kan leiden nare situaties leiden. Met als gevolg dat uw advocaat dan waarschijnlijk meer tijd nodig heeft om tot een oplossing te komen, waardoor de kosten hoger kunnen uitvallen. Neem dus zo spoedig mogelijk contact op met een advocaat als u juridische vraag heeft of als een conflict dreigt.

Uw advocatenkantoor in Kerkrade

In Limburg zijn ongeveer 750 advocaten werkzaam. De hoeveelheid advocaten in Limburg is de afgelopen jaren iets afgenomen. De Limburgse advocaten zijn verdeeld over grote, middelgrote en kleine advocatenkantoren. De advocaten bevinden zich in het arrondissement Limburg. Alle advocaten in Nederland zijn verplicht om ingeschreven te staan bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Een bekend advocatenkantoor is Advocatenkantoor In ‘t Ven.

Advocatenkantoor In ‘t Ven is een laagdrempelig en kleinschalig advocatenkantoor in de Nederlandse gemeente Kerkrade (provincie Zuid-Limburg). Door een goede mobiliteit en een adequaat netwerk worden cliënten in heel Limburg bediend. Het advocatenkantoor is werkzaam voor ondernemingen en particulieren op verschillende rechtsgebieden zoals verbintenissenrecht, huurrecht, arbeidsrecht, schade en aansprakelijkheid, letselschade, incasso en handelsrecht.

Het kantoor is gevestigd aan de Akerstraat 157 te Kerkrade. Mr. Jörg In ‘t Ven is de enige advocaat werkzaam bij het kantoor. Het advocatenkantoor is aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling Advocatuur en werkt op basis van gefinancierde rechtsbijstand (ook wel pro deo of  toevoeging genoemd). Het advocatenkantoor in Kerkrade onderscheidt zich door een no-nonsense en oplossingsgerichte werkwijze, verlening van rechtshulp van hoge kwaliteit en een sterke persoonlijke benadering. Samen met de cliënt werkt Advocatenkantoor In ‘t Ven oplossingsgericht naar een sluitende advisering en een succesvol resultaat.