Artikel Depot
Image default
Banen en opleidingen

Maak kennis met de kracht van storytelling met deze tweedaagse training

Vertel jij vaak verhalen? Veel mensen zouden deze vraag met “nee” beantwoorden. Maar als je er iets langer over nadenkt, kom je er al snel achter, dat ook jij dagelijks verhalen vertelt. Als je jouw vriend vertelt hoe je zojuist van de fiets gevallen bent, bijvoorbeeld. Je kunt heel oppervlakkig vertellen wat er gebeurd is, of juist de spanning opbouwen en heel gedetailleerd vertellen. Ook als je op kantoor tijdens het halen van koffie even met een collega praat over het afgelopen weekend, vertel je een verhaal. Kortom: mensen vertellen dagelijks ontelbaar veel verhalen. Als jij wilt leren hoe je verhalen op een pakkende en meeslepende manier kunt vertellen, is een tweedaagse storytelling-training van De Monchy & Bakker uit Amsterdam misschien wel iets voor jou.

Verschillende verhaalstructuren en verteltechnieken komen aan bod

De tweedaagse training wordt gegeven aan groepjes van maximaal acht personen. Door deze groepsgrootte heb je voldoende ruimte om uitgebreid te oefenen, en is er voldoende persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Op de eerste dag van de training leer je vooral wat storytelling is, en welke vijf verhalen iedere professional moet kunnen vertellen. Je leert door te luisteren en door zelf  al te vertellen, welke ingrediënten een goed verhaal bevat. Maar het echte vertellen wordt voor de tweede dag van de cursus bewaard: dan leer je verschillende verteltechnieken en verhaalstructuren, waarna je jouw verhaal optimaliseert en vooral veel oefent samen met de andere deelnemers.

Schrijf je in voor deze tweedaagse cursus

Wanneer je interesse hebt in het volgen van deze tweedaagse training storytelling, bekijk je de beschikbare cursusdata direct op de website van De Monchy & Bakker. Wil je deze training niet alleen volgen, maar samen met je team? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een training bij jullie op locatie. Ook als je vragen hebt over de inhoud van de cursus, neem je gerust contact met deze vertelexperts op. Zij beantwoorden al je vragen met plezier en verwelkomen je graag voor een professionele training storytelling.

https://demonchyenbakker.nl/