Artikel Depot
Image default
Entertainment

Mannenstyle.nl; de nummer één plek voor mannen

Eigenlijk is Mannenstyle.nl, als je erover nadenkt, een best wel logisch concept. Hoeveel blogs en tijdschriften hebben we immers die volledig gericht zijn op mannencultuur, mannenmode en mannen lifestyle? En toch, in deze moderne cultuur, heb ik persoonlijk nog nooit zoiets gezien. Het is alsof deze perfecte- mogelijk exploiteerbare- niche niet werd aangeboord.

Maar wat is Mannenstyle.nl? Wat voor onderwerpen en blogs kun je daar vinden? En is het voor jou, als man, de moeite waard om de blog te volgen? Vandaag ga ik Mannenstyle.nl verkennen, en ik ga uitzoeken of ik de antwoorden op die vragen kan vinden.

Wat is Mannenstyle.nl:

Mannenstyle.nl is een blog en nieuwswebsite die zich vooral bezighoudt met het maken van artikels waarvan de inhoud voor “mannen met style” is gemaakt. Op de voorpagina van de website wordt je gebombardeerd met nieuwsartikelen over de meest modieuze herenschoenen van dit moment, de nieuwste technologieën op het gebied van merkauto’s voor mannen, welke horloge je mooi zal staan op werk, en nog veel meer. Je zou bijna zeggen dat je de Nederlandse versie van Wall Street bent binnengelopen, en klaar staat om de volgende Paul Allen te worden.
Op de website is er bovenaan een balk waarmee u kunt sorteren door verschillende categorieën en varianten van artikelen. Zo zijn er categorieën over welke kapsels in zijn bij mannen, welke eau de cologne’s “must-buys” zijn, waarheen te reizen voor de vakantie, hoe je deze in zijn eigen spel verslaat, en het belangrijkste, hoe je de dames gelukkig maakt. Je zou bijna zeggen dat het een stereotypisch mannelijke website is, en dat is best leuk. 

Het enige wat ontbreekt in de lifestyle sectie is sport. Niet dat ze het nooit over sport hebben, maar als je naar de Entertainment sectie gaat, dan zul je wel zien dat een groot deel van de artikelen gaan over poker. Zelfs wat ze voor sport opbrengen gaat nog steeds deels over met titels zoals “De Top 3 Populairste Sporten om op te Wedden”. Er is een zware nadruk geplaatst op kaartspellen. Probeer niet snel in de verleiding te komen! 

Doelgroep:

De website probeert duidelijk mannen tussen ongeveer drieëntwintig en dertig jaar aan te spreken. Met al die mooie pakken, mooie auto’s, mooie colognes, en noem maar op, er is een duidelijke doelgroep; mannen die een stabiel financieel inkomen hebben. Je zou kunnen zeggen dat de website kan worden gebruikt voor uitbuiting, waarbij mannen die zich niet waardevol genoeg voelen worden gelokt en producten worden aangeboden die hen aanmoedigen zich beter te voelen. Je kunt ook zeggen dat het een win-winscenario is; misschien helpt het sommige mannen hun zelfvertrouwen terug te krijgen, en als ze daarmee een paar centen verdienen, waarom is dat dan erg? 

Persoonlijk vindt ik dat als ze je iets adverteren te kopen, of het nou een bepaalde auto of een brand van whisky is, dat je moet uitkijken of ze misschien niet een sponsor achter hun hebben staan. Het kan zijn dat ze een partnerschap hebben.

Conclusie:

Mannenstyle.nl ziet eruit als een goede blogsite met een aantal interessante onderwerpen om te volgen. Onderwerpen over eten, vrouwen en kapsels zijn er in overvloed, en het kan er nogal snel pittig en zoet aan toe gaan. Als je geïnteresseerd bent om te lezen wat de beste nieuwe auto is, of wat voor sterke drank populair is dit seizoen, dan kun je je hier zeker op abonneren. Wees je ervan bewust dat de website wel veel spellen aanmoedigt, pokeren en kaartspelen, en laat je niet verleiden tot dingen die je normaal niet zou doen.
Als u er echter van overtuigd bent dat u zich niet zo gemakkelijk laat beïnvloeden, kunt u zich altijd abonneren op hun blog en hun artikelen volgen. Ze zijn goed te lezen, grammaticaal solide en behoren zeker tot de betere artikelen om door te bladeren. Ik stel voor dat u ervan geniet.

Neem gelijk eens een kijkje!

https://mannenstyle.nl/