Artikel Depot
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom kiezen voor een technische dienstverlener.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met gebouwgebonden technische installaties? Ga dan op zoek naar een goede technische dienstverlener. Een technische dienst kan een brede betekenis hebben en betrekking hebben op verschillende technische installaties. Een grote technische dienstverlener zoals Kuijpers ontwerpt, plaatst en beheert alle technische installaties in utiliteitsgebouwen. Hieronder vallen niet alleen bioscopen of ziekenhuizen, maar ook kantoorgebouwen of appartementencomplexen.Tegenwoordig is het ook belangrijk dat deze installaties voldoen aan de laatste milieu en veiligheidsnormen. Dus waarom zou je kiezen voor een erkende technische dienstverlener?

Een gezond binnenklimaat

Een gezond binnenklimaat in gebouwen is ontzettend belangrijk. Normaal gesproken hoor je niks te merken van het binnenklimaat. Pas wanneer dit niet goed geregeld is, begint het op te vallen. Een gezond binnenklimaat kan door een technische dienstverlener worden gerealiseerd door middel van verwarmingssystemen en koelingssystemen. Daarnaast zijn er nog de ventilatiesystemen, welke zorgen voor een gezonde binnenlucht. Tijdens de corona pandemie hebben we gemerkt hoe belangrijk een goede ventilatie en gezonde luchtkwaliteit is. Een technische dienstverlener kan dit faciliteren én onderhouden. 

Energie en duurzaamheid

Een moderne organisatie houdt ook rekening met energie en duurzaamheid. In veel gevallen heeft dit ook te maken met veranderende wet- en regelgeving. Binnen de utiliteitsbouw is er veel vraag naar duurzame energieopwekking installaties. Een specialistische technische dienstverlener helpt bedrijven met het efficiënt en rendabel behalen van hun duurzaamheidsdoelen.

Gebouwautomatisering

In SMART buildings is alles in een gebouw verbonden met het internet én met elkaar. Gebouwautomatisering gaat een steeds grotere rol spelen binnen de technische dienstverlening. Een specialistische dienstverlener zoals Kuijpers hebben de expertise om de gebouwautomatisering van. Wanneer het hele gebouw verbonden is met internet, is cybersecurity enorm van belang. Hierdoor zorg je er voor dat onbevoegden geen toegang krijgen tot de technische installaties.

Procestechniek 

Een technische dienstverlener heeft ook kennis van productieprocessen in industriële omgevingen. Zij helpen met het volledige proces van advies tot aan engineering tot implementatie en onderhoud van de technische installaties. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de strenge wet- en regelgevingen en ISO-normen.

 

https://www.kuijpers.nl/