Artikel Depot
Image default
Zakelijke dienstverlening

E-fulfilment besteed je uit aan Surlogic

Het hebben van een webshop betekent dat u eigen baas bent, maar ook een hoop ballen in de lucht moet houden. U bent als ondernemer immers verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van uw webwinkel. Van inkoop tot klantenservice en alle facetten die er tussenin zitten. Gelukkig kunt u een deel van het geheel uit handen geven door het e-fulfilment aan Surlogic uit te besteden. Het biedt u kans om u meer te focussen op het runnen van de webshop zelf, zonder dat u zelf een grote opslagruimte beschikbaar hoeft te hebben.

Centraal magazijn

De producten die u verkoopt kunnen via Surlogic in een centraal gelegen magazijn worden opgeslagen. Bij Surlogic kunt u geheel zelf kiezen welke services u overdraagt. Dit kan variëren van:

  • opslag van goederen
  • pick & pack service
  • modern automatiseringssysteem
  • retourverwerking
  • klantenservice

Inzicht als webshopeigenaar

Het uit handen geven van bepaalde werkzaamheden kan best lastig zijn, als u gewend bent zelf overal de controle over te hebben. Gelukkig hoeft u zich over het uitbesteden van het e-fulfilment aan Surlogic geen zorgen te maken. U heeft als webshopeigenaar te allen tijde inzichtelijk wat uw actuele voorraad is en hoe uw logistieke processen verlopen. Dit wordt u aangeboden via het Warehouse Management System van Surlogic. Zo houdt u altijd een vinger in de pap als het gaat om:

  • voorraadbeheer
  • orderpicken
  • verpakken
  • verzenden

Op deze manier uw gegevens up-to-date houden, biedt u de kans om uw manier van ondernemen af te stemmen op vraag en aanbod. Zo speelt u tijdig in op veranderingen en blijft u concurrenten altijd een stapje voor.

Klanten behouden

Een tevreden klant zal eerder geneigd zijn om een volgende keer weer bij u te bestellen. Als de bestelling van de klant van A tot Z goed geregeld is, schept dit vertrouwen en dat is een belangrijke factor, waar het gaat om online ondernemen. Behalve het plaatsen van een volgende bestelling is de kans groot dat klanten hun positieve ervaring met anderen zullen delen. U ziet misschien een stijging in het aantal bestellingen en dat brengt extra werkzaamheden met zich mee. Fijn om dit in vertrouwde handen te leggen bij een bedrijf dat de orderafhandeling altijd efficiënt laat verlopen.

Ondernemen is samenwerken

U heeft om bepaalde redenen gekozen voor het ondernemerschap. Het brengt de nodige vrijheid met zich mee en u hoeft geen verantwoording af te leggen over keuzes die u maakt. De keerzijde is dat alle werkzaamheden op uw bord komen te liggen. Ondernemen is samenwerken om van uw onderneming een succes te maken. Besteed uw e-fulfilment uit aan Surlogic om de hoeveelheid aan werkzaamheden overzichtelijk te houden. U blijft altijd de controle en het inzicht houden over bestellingen die bij u worden gedaan. Wat het u oplevert is meer rust en tijd. Hierdoor heeft u de mogelijkheid u bezig te houden met uw kernactiviteiten zonder u zorgen te maken over de verwerking van de orders.