Artikel Depot
Image default
Eten en drinken

Werken Bij Coffeecompany

Table of ContentsKoffie Op Locatie – Coffeetravels – BloghopperMobiele Koffie- Thee- En Smoothieconcepten Op Locatie- CascaraOnze Service – Miko KoffieBarista Cursus In Amsterdam – Voor Horeca En LiefhebbersKoffie Op Locatie – Coffeetravels – BloghopperRuud’s Coffeebar – Koffie Op LocatieSign Language CoffeebarOnze Service – Miko KoffieKoffie Op Locatie – Gorilla Baristaz – Artikel Marketing ExtremeFeestje? Kies Voor Koffieservices Op Locatie – Restaurantstraat.nlKoffie Op Locatie – Gorilla Baristaz – Artikel Marketing ExtremeBaristas Inhuren En Boeken Voor Jouw Event – ShowbirdMobiele Koffiebar – Koffie Op Locatie Door Barista Of BaristiVacature – Ervaren Barista (24-40 Uur) – Giraffe Coffee …Vacatures Barista – Werkzoeken.nlBeste koffie op locatie bedrijven in NederlandEen combinatie die versterkt • the Graphic barista biedt meer dan alleen koffie op locatie – the Graphic barista

Achter dit alles ligt onze passie, ervaring en wens om specialty coffee en verse ontbijtgerechten, huisgemaakte zoetigheden en verse sappen voor iedereen te serveren. 30ml Hilversum is de nieuwste telg in de familie. Geopend in November 2020 door 3 jonge ondernemers. Een energieke persoonlijkheid die leeft voor de horeca Horeca-ervaring, minimaal als assistent, het liefst als bedrijfsleider of manager, Een ondernemersmentaliteit, jij bent de ambassadeur van de zaak, Het liefst een echte koffie idioot, of iemand met passie voor koffie, Affiniteit met de keuken, Stressbestendig, communicatief vaardig en altijd op zoek naar verbetering, Jij bent service gericht en wil het iedereen naar de zin maken Werken in een huiskamer waar altijd roering is, Energiek team met jonge collega’s en ondernemers, Verdiepingsslag in je koffie kennis, je werkt enkel met specialty coffees, Verantwoordelijkheid, je gaat de zaak runnen alsof het je eigen zaak is, Ruimte voor je eigen ontwikkeling en het door ontwikkelen van de zaak, Flexibele tijden, je maakt zelf de roosters en werkt in de weekenden, Een uitstekend salaris De lekkerste koffies maken van Hilversum, De basics zoals inkoop, voorraadmanagement en planning, Een huiskamer creëren voor de gasten, waar iedereen zich thuis voelt, Het team aansturen van 8 – 15 collega’s, Het managen van kwaliteit en sturen op marges en omzet, Storytelling van 30ml door alles wat je doet, jij bent de ambassadeur, Je bent constant bezig met het door ontwikkelen van 30ml, je collega’s en natuurlijk jezelf Maak een kort filmpje (max 2 minuten), vertel hierin wie je bent, waarom we jou moeten uitnodigen voor een gesprek en wat jou favoriete koffiebar is en waarom.

nl met als titel: Ik ben jullie nieuwe superster Let op: we nemen enkel sollicitaties met bovenstaande beschrijving serieus Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld ⁠ 30ml Leiden zoekt barista 30ml Leiden is op zoek naar een enthousiaste barista om het team te versterken. Maak jij binnenkort de mooiste koffies aan de Botermarkt 3 in Leiden? Mail jouw CV en motivatie naar leiden@30ml.

Feestje? Kies Voor Koffieservices Op Locatie – Restaurantstraat.nl

Met één kernfilosofie die door onze aderen stroomt: een geweldige koffie belevenis gecombineerd met heerlijke ontbijtgerechten, huisgemaakte zoetigheden en verse sappen. 30ml Hilversum is de nieuwste telg in de familie. Geopend in November 2020 door 3 jonge ondernemers. Een grote zaak met ruim terras en veel zitplaatsen binnen. Bij voorkeur een barista met ervaring in (specialty) coffee Een energieke persoonlijkheid Je bent leergierig en wil graag meer leren over koffie Je werkt graag samen met collega’s in een hecht team Jij bent service gericht Je bent beschikbaar in de weekenden Werken in een huiskamer waar altijd roering is Energiek team met jonge collega’s en ondernemers Verdiepingsslag in je koffie kennis In-house training + extra trainingsavonden Overdag werken, flexibele tijden doordeweeks en in het weekend Een uitstekend salaris, je overuren worden uitbetaald Stuur een mail naar: hilversum@30ml.

Schrijf een korte motivatie 5 is voldoende. Eventueel kan je een CV toevoegen of kort je werk ervaring benoemen. Wil jij graag met specialty coffee werken? Alle ins en outs leren over koffie? Kijk dan hieronder: Van kleine espressobar is 30ml Coffee & Food uitgegroeid tot een heuse franchiseketen met 12 vestigingen in met name de randstad en een eigen koffiebranderij.

Vacature (Junior) Barista Trainer – Koffieschool

30ml Vredenburg is de bakermat van de franchise. De grootste vestiging en een begrip in Utrecht. Bij voorkeur een barista met ervaring in (specialty) coffee Een energieke persoonlijkheid Je bent leergierig en wil graag meer leren over koffie Je werkt graag samen met collega’s in een hecht team Jij bent service gericht Je bent beschikbaar in de weekenden Werken in een huiskamer waar altijd roering is Energiek team met jonge collega’s en ondernemers Verdiepingsslag in je koffie kennis In-house training + extra trainingsavonden Overdag werken, flexibele tijden doordeweeks en in het weekend Een uitstekend salaris, je overuren worden uitbetaald Stuur een mail naar: vredenburg@30ml.

Schrijf een korte motivatie 5 is voldoende. Eventueel kan je een CV toevoegen of kort je werk ervaring benoemen. Regelmatig zijn wij op zoek naar goede mensen. Vooral , maar ook , en . Ben jij er van overtuigd dat jij helemaal bij ons past en dat wij jouw goed kunnen inzetten, stuur ons dan vooral je contactgegevens en je CV.

Koffie Op Locatie – Coffeetravels – Bloghopper

Barista - de specialist in het bereiden van koffie bij 't GenotBarista op locatie Boeken? Direct op ShowBird.com!

Wij bieden een leuke werkplek en een goede sfeer tijdens en na het werk. – Ervaring-Kennis van koffie-Passie en drive Passie voor koffie, Passen bij de filosofie van 30ml, Ervaring op de ‘horecavloer’, denken procesgericht, Ondernemerscapaciteiten en eigen vermogen om te investeren, Creatief, flexibel, klantgericht en gedreven. Altijd al voor jezelf willen beginnen en heb jij een passie voor specialty koffie? Neem contact met ons op en vertel waarom en waar jij jouw eigen 30ml vestiging wilt openen.

Dit kan via het onderstaande email adres, we nemen spoedig contact op.

Vacatures – 30ml

Wil je een koffie kar huren voor jouw evenement? Dan ben je bij Bar Company aan het juiste adres. Wij beschikken over drie verschillende koffie karren. En omdat onze koffie karren er zo leuk uit zien, ben je gegarandeerd van een echte publiekstrekker. Welke kar je ook kiest, wij verzorgen er ook een professionele barista bij.

In de cappuccino’s schenken we een mooi hartje en alle koffies worden met een glimlach uitgeserveerd. Onze koffie karren worden gehuurd op allerlei locaties. De ene week staan we midden op een golfbaan koffies te maken en de volgende week vind je ons in een winkelcentrum. De reden waarom onze koffie karren op zoveel verschillende soorten evenementen ingehuurd worden, is vanwege de veelzijdigheid.

Barista (Amsterdam) – Werken Bij Iss

Daarnaast hebben we alleen een stroompuntje nodig, want de koffie karren zijn voorzien van watertanks. En mocht er geen stroompunt aanwezig zijn, dan nemen we zelf een aggregaat mee. Handig toch? Wist je dat wij ieder jaar op meer dan 500 locaties ingehuurd worden? Koffie kar food truck Koffie food trucks zijn tegenwoordig ‘hot’.

 

Denk bijvoorbeeld aan een koffie kar op de parkeerplaats van een kantoor. Heet je gasten of collega’s letterlijk een warm welkom met een bijzondere koffie van onze barista. Ben je op zoek naar een koffie kar in de vorm van een foodtruck? Lees dan meer over een koffie tuk tuk huren of een koffiefiets huren.

Barista Cursus In Amsterdam – Voor Horeca En Liefhebbers

En wil je direct advies over wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of geef ons een belletje op 0882035100..

Hier leest u alles over ons, onze koffie en onze barista’s! Een barista is een vakman, die zorgt ervoor dat er met de koffiebonen, koffiemolen en espressomachine een espresso gemaakt wordt van topkwaliteit. Maak het verschil! Huur de master barista van Little Cup of Coffee in en zorg ervoor dat uw café, espressobar of restaurant een kwaliteitsimpuls krijgt op het gebied van koffie! De gecertificeerde koffiemaker beschikt over kennis, kunde en passie op het gebied van koffie.

Voor Bruid & Bruidegom • Café La Rue – Koffie Catering Op …

Heb je met jouw bedrijf iets te vieren? Hebben jullie een project waar er echt heel veel koffie en cafeïne nodig is om te zorgen dat het optijd afkomt? Of zijn jullie opzoek naar een leuke invulling voor een teamdag of een bedrijfsuitje? Wij denken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een koffie bedrijfsuitje of een koffie workshop op locatie – barista cursus groningen.

Tijdens jouw bedrijfsevenement kunnen wij ook een koffiebar met barista op locatie plaatsen. We kunnen ook specifieke wensen invullen zoals koffiebekers voorzien van jullie logo tijdens het evenement of een passende aankleding. Voor het serveren van koffie op een bedrijfs-evenement of kantoor-feestje is er geen limiet aan het aantal personen.

Espressobar Met Barista Op Locatie

Daarnaast bieden we ook trainingen aan grote groepen. De meest geschikte trainingen voor grotere groepen zijn de “Sensory training” en “De herkomst van koffie-training. De trainingen kunnen we aanpassen zodat ze goed passen bij de grote van de groep en de doelen of thema’s die jullie hebben bij het bedrijsuitje of team build dag.

We vinden het fantastisch om vijf espressomachines neer te zetten en om het hele bedrijf hartjes te leren schenken in de koffies. Voor een workshop op locatie is niets te gek voor ons! .

Vacature (Junior) Barista Trainer – Koffieschool

‘Iemand die een goede kop koffie kan bereiden.’ Is in de volksmond het antwoord op de vraag. Voor the Graphic barista geldt dat we daar alleen geen genoegen mee nemen. Een echte barista bereidt niet alleen een goede kop koffie, thee, espresso, cappuccino of latte macchiato op iedere locatie, maar hij of zij is de gastheer.

Voor de hospitality van jouw event. Tijdens jouw zakelijke event, beursdeelname, bedrijfspresentatie, open huis, eerste paal in de grond of hoogste punt gaat het naast het schenken van die verse koffie en thee veel meer om aandacht. Een echte barista schenkt aandacht. Aandacht voor de gasten op jouw evenement. Het organiseren en uitvoeren van een zakelijk event vraagt veel van je als opdrachtgever.

Barista Wat Is Dat – Go Webshop

Met een langdurige relatie tot gevolg. Om tijdens het evenement zoveel mogelijk contacten te kunnen zien en spreken, bedienen we jouw gasten vanuit een centraal aanlokkend punt. De . Aan de aanwezige bar, op de spreektafel uit het standontwerp of bij een van de eigen barren van the Graphic barista.

Om even te wachten op zijn of haar reguliere aanspreekpunt, terwijl we deze seinen dat het bezoek er is. Of onder begeleiding van de vaste connectie om plaats te nemen en samen te overleggen, te genieten en de verbinding weer eens aan te halen. the Graphic barista faciliteert naast een uitnodigende hospitality ook verbindende .

Barista – Werken Bij Compass Group

Denk bij die communicatie aan een uitnodigingstraject vooraf, passende give-aways en bedrukte actiematige of corporate tijdens jouw event. Met aansluitend de uitnodiging van een opvolgende afspraak. Met jouw nieuwe prospect. Of je bestaande relatie. Ben jij op zoek naar een versterking van je merkbeleving? Tijdens het zakelijke event, jouw bedrijfspresentatie, open huis op de eigen bedrijfslocatie.

Neem dan gerust op voor een smakelijk gesprek.

Barista Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Barista huren, barista workshop of koffie op locatie?Koffiekar huren? Koffiecatering Barista inhuren Baristacursus

Wat ga je doen? Werken als freelance barista op locatie is de mooiste baan die je maar kunt hebben. De ene keer werk je op een beursstand, dan weer op een personeelsfeest en de week er op sta je op een huwelijksfeest in een tuin. Het is jouw missie om alle gasten te laten genieten van écht goede koffie en een glimlach te bezorgen! Werken bij Bar Company als freelance barista kan op twee manieren: Je vertrekt vanaf ons kantoor in Nijmegen.

Van de mobiele bar met koffiemachine tot de pakken melk. Je bouwt zelf je bar op, draait het evenement en na afloop pak je alles weer in en rijd je terug naar Nijmegen. barista cursus amsterdam. Soms werk je met een tweede barista maar meestal draai je de koffiebar zelfstandig. Het voordeel van deze optie is dat je veel uren maakt.

World Of Barista Espressobar – Horeca Groningen

We zijn ook op zoek naar freelance barista’s die rechtstreeks naar de evenementenlocatie kunnen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beurs waar we op meerdere beursstands de koffie mogen verzorgen. Deze beursstands dienen vaak een dag van te voren opgebouwd te zijn dus wij zorgen ervoor dat alles al opgebouwd staat als je aankomt.

Lekker toch? Je hebt veel vlieguren gemaakt achter de koffiemachine en je kunt zelfstandig een koffiebar draaien. Dit betekent dat je je goed kunt verplaatsen in de onze klant en deze ontzorgd. Daarnaast ben je zeer gastvrij richting de aanwezige gasten. Je behandelt onze materialen alsof het je eigen materialen zijn.

Barista Bulli – Ervaer Al Onze Smaecken! – Campenaer Koffie

Naast ervaren senior barista’s werken wij ook met junior barista’s. Dit zijn voornamelijk studenten uit Nijmegen. Onze junior barista’s worden structureel getraind om nog beter te worden en uiteindelijk ook senior barista te worden. Voor deze trainingen in Nijmegen zijn wij op zoek naar extra trainers. Status Inactief Opleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, Universiteit Plaats Nijmegen Werkuren per week 8 – 40 Dienstverbanden Parttime (overdag), Avondwerk, Weekendwerk, Vakantiewerk Salarisindicatie Tussen €15,00 en €25,00 per uur Verantwoordelijk voor Zelfstandig koffiebars draaien op beurzen en events Topjob Nijmegen Horeca vacatures Vacatures cateringmedewerker Vacatures horeca medewerker Parttime (overdag) Avondwerk Weekendwerk Vakantiewerk Middelbare school MBO HBO Universiteit .