Artikel Depot
Image default
Meubels

Industriele tafelpoten van staal

Industriële tafelpoten van staal

Bij Tafelpoten.shop wordt het betaalbare design merk Nordstahl verkocht. Nordstahl verkoopt industriële tafelpoten van staal in vele verschillende modellen en kleuren. De bedoeling is dat je zelf een mooi stuk hout, steen of wellicht beton hebt waar je een complete tafel van wil gaan produceren.  

Doordat de industriële stalen tafelpoten er in verschillende modellen zijn is er voor ieder wat wils en kun je volledig jouw eigen eettafel ontwerpen.

Zo zijn er stalen middenpoten maar ook tafelpoten voor op de kopse kanten van de tafel.

Opzoek naar een industriële tuintafel? Bij Tafelpoten.shop kun je ook terecht voor verzinkte tafelpoten waardoor de tafelpoten buiten kunnen staan zonder te roesten.  

Voorzien van een duurzame poedercoating

Alle stalen onderstellen van Nordstahl zijn voorzien van een duurzame poedercoating in steel black of pure white. Ook zijn er eventueel verzinkte varianten te bestellen voor buitengebruik.

Wanneer de stalen tafelpoten worden gepoedercoat gaan deze aanzienlijk langer mee dan tafelpoten van onbehandeld staal, dit gaat namelijk altijd roesten, ook binnen.

Als je kiest voor de verzinkte variant, zijn de stalen tafelpoten in een zinkbad geweest waardoor de stalen onderstellen van zowel binnen- als buiten zijn beschermd tegen roest.

Schoonmaken van verzinkte of onbehandelde tafelpoten

Het schoonmaken van een verzinkte of een gepoedercoate tafelpoot is zeer gemakkelijk. U kunt gewoon met een vochtige doek langs de poot gaan zonder deze te beschadigen. Door de laag die aan is gebracht op het staal, zijn de poten gemakkelijk in het onderhoud.

Verzinkt en gepoedercoat

Behalve binnen nu ook voor buiten een mooie industriële tuinset creëren? Nordstahl heeft in de collectie een stalen loungeframe welke zowel verzinkt als gepoedercoat is. Met dit loungeframe kun jij zelf jouw ideale tuin meubels maken, exact in de maat zoals jij dat zou willen.

Het loungeframe is voorzien van een zinklaag én is daarbij ook zwart gepoedercoat voor optimale bescherming.

 

Voor meer informatie bekijk https://tafelpoten.shop

https://www.tafelpoten.shop/