Artikel Depot
Image default
Banen en opleidingen

adjunct van de directeur

secretaris

Kenmerken

  • Als plaatsvervanger van de promotor ondersteun je de promotor
  • Ambtenaren die strategische beleidsondersteuning bieden (beleidsvoorbereiding, beleidsimplementatie en beleidsevaluatie), en optreden als uitvoerende hoofden en bestuurssecretarissen Vlaamse Gemeenschapsraad.
  • Je organiseert en coördineert dagelijkse activiteiten om operationele doelen te bereiken

Aanbod

  • -Volledige (100%) vervangende overeenkomst tot en met 28 februari 2021 (inclusief), er is een kans
  • – Salarisschaal A111 – Adjunct-directeur
  • -Volgens je niveau zorgen 35 vakantiedagen per jaar, maaltijdbonnen, gratis woon-werkverkeer (inclusief MIVB-abonnement) en voldoende opleidingsmogelijkheden voor een goed salaris naargelang je niveau.

Jouw profiel

Je hebt een langdurig diploma hoger onderwijs (masterdiploma, academische kwalificaties). VGC houdt rekening met elders verworven bekwaamheid (EVC).

Heb je een EVC-certificaat op A-niveau, dan kom je ook in aanmerking.

Omgaan met druk, accuraat zijn, contact houden, werken als een hecht team, kunnen aanpassen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), resultaatgericht, klantgericht, planning (= organisatie), zelfstandig werken

Voorbereiden van openbare biedingen voor overheidsafdelingen om hun aanvragen (releases, kandidaten, taken, prestaties, enz.) Te controleren, de organisatie van de activiteiten van het team te coördineren, notulen voor te bereiden, besluiten te verspreiden, toezicht te houden op de verkiezingslijst, de organisatie van verkiezingen te beheren en op de juiste manier te werk te gaan

https://www.administratieve-medewerker.be/p/receptionist.html