Artikel Depot
Image default
Banen en opleidingen

Sales Representative vacatures

Consultant moogsoft

splunk, den haag

Isense ict professionals

ZuidHolland Den Haag

Heb jij ervaring op het gebied van moogsoft of splunk? wil jij een volgende stap opgraven positie consultancy maar niet de techniek invrijheidstellen? dan is dit een mooie stap in je carrière je bent verantwoordelijk voor het implementeren van data tools/platformen bij klanten ; je bent verantwoordelijk voor het lopen van klanten op bxe8ta gebied ; zelf scripten, programmeren en opgraven van interfaces ; nazorg geleverd na huiduitslag van een implementatie ; je bent in staat een vertaalslag te opgraven tussen business diensten en service beheer processen ; als je doorgegroeid bent naar oudste consultant zal je meegaan met pre-sales gesprekken en klanten adviseren. Functie-eisen : je hebt een afgeronde hbo computerkunde of wo onderwijs ; je hebt ervaring met moogsoft of splunk vanuit een functie als developer, bxe8ta applicatiebeheerder of bxe8ta consultant ; ervaring met meerdere van de volgende tools/technieken : linux, javascript, sql, rest api, http network of apache tomcat ; je bent bereid om te nederland te wensen rondreizen als consultant ; goede controle van de nederlandse en engelse taal ; itil/itsm weten ( met charter is een pré ).

https://www.vindazo.nl/keywords/sales-representative.html