Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Soorten abonnementen

Moneybird urenregistratie gaat volle kracht vooruit. Vandaag introduceren we een hele boel nieuwe functies en een nieuwe sprankelende website! We veranderen ons aanbod en stoppen met het aanbieden van ons Standaard-abonnement. Dit wordt vervangen door het nieuwe, uitgebreidere en voordeligere Plus-abonnement. Je kan vanaf vandaag Keeping koppelen met Moneybird, met je kalender en met verschillende projectmanagementprogramma’s.

 

We zijn achter de schermen een hele tijd met deze update bezig geweest. Het team is dan ook erg trots om vandaag een grote lijst met verbeteringen en nieuwe mogelijkheden te kunnen presenteren. In dit bericht geven we je een kort overzicht van alle nieuwigheid. De komende weken zullen we in afzonderlijke blogs dieper ingaan op specifieke functies.

 

Nieuwe koppeling

Jullie hebben geschreeuwd of er een koppeling kon komen met Moneybird en we kunnen met trots mededelen dat dit is gelukt! Vanaf nu direct facturen aanmaken op basis van een rapport in Keeping, én je kan ook reeds verstuurde facturen uit Moneybird associëren met gewerkte tijd. De rapporten in Keeping geven je precies inzicht in de exacte opbrengst voor de inspanning van jouw team. Hoeveel uren zijn gefactureerd en hoeveel nog niet? Het maken en associëren van facturen is flexibel opgezet, zodat onze integratie werkt voor zowel eenvoudige als ingewikkelde facturen. Pas je later nog iets aan in Moneybird? Dan worden deze aanpassingen direct overgenomen door Keeping, daardoor zijn de rapporten altijd up-to-date.

Om te integreren is een apart Moneybird-account vereist zodat je gebruik kan maken van alle functies, zoals Moneybird urenregistratie. Een eventueel benodigd abonnement hiervoor is niet inbegrepen.

 

Update extensies Chrome en Firefox

De browser-extensies voor Chrome en Firefox hebben een grote update gekregen. Ze kunnen er nu voor zorgen dat je tijd kan registeren in je favoriete projectmanagement-applicatie. De ondersteuning begint met: Basecamp, Trello, Asana, Jira en GitHub. Je vindt in deze applicaties een knop per taak om tijd te registreren. Daarnaast tover je snel een overzicht van alle registraties per taak tevoorschijn, direct in het projectmanagement­programma. Vanaf nu kun je ook nuttige linkjes vinden in de applicaties van Keeping. Deze hebben betrekking op een externe taak.

 

 

https://keeping.nl/urenregistratie-integratie-voor-factureren/moneybird