Artikel Depot
Image default
Mode en Kleding

schoenen sale bij Nijhof

Schoenen sale bij Nijhof Schoenen

De mooiste schoenen kopen voor de laagste prijs? Dan zit je goed bij Nijhof Schoenen. Want de jaarlijkse zomer sale op de mooiste schoenen is weer beginnen met flinke kortingen op de beste en hipste merken voor dames en heren. Nijhof Schoenen is als sinds 1929 een begrijp in Oost-Nederland. Een mooi familiebedrijf dat sinds jaar en dag gepassioneerd is voor schoenenmode voor jong en oud. Maar wat is er zo uniek aan Nijhof Schoenen?

Hoogwaardige schoenenservice met deskundig personeel

Wat Nijhof Schoenen anders maakt dan andere schoenenzaken is dat het allereerst volledig onafhankelijk en niet-keten gebonden schoenen speciaalzaak is. Deze onafhankelijk is te zien aan de ruime collectie aan schoenen. Het streven is om altijd ca. 70 merken in ons assortiment te hebben en dat is best veel. Ons team is ook iedere maand druk bezig om nieuw collecties samen te stellen voor het nieuwe seizoen. Het aanbod wordt geüpdate, waarbij er merken verdwijnen maar ook weer nieuwe merken voor in de plaats komen. Zo blijft ons aanbod altijd gevarieerd en actueel volgens de nieuwste trends.

Nijhof podologie: podotherapeut in onze winkel

Als één van de weinige winkels hebben wij een eigen podologiepraktijk. Deze wordt geleid door Register Podoloog Marjon Ruiterkamp. Zij behandelt op afspraak specifieke voet- en enkelklachten. Bovendien is zij gespecialiseerd in kindervoeten in de groei. Nogal belangrijk als je de juiste paar schoenen wilt kopen voor je kind. Andere voetklachten waarbij je bij Marion terecht kunt zijn;

  • Zenuwklachten
  • Teenafwijkingen
  • Houdingsklachten ( knieën, heup, rug, nek )
  • Hielklachten
  • Voetklachten bij kinderen

Kom je in onze winkel en wil je professioneel advies voor je voeten en dus ook je schoenen? Maak dan gerust een afspraak met Marion.

Zomer sale op topmerken schoenen

De sale is van start en dat betekent traditiegetrouw hoge kortingen op de laatste voorraad modellen. Krijg 10%, 20%, 30% of zelfs meer korting op topmerken waaronder;

Zoals je kunt zien gaat de lijst maar door en zitten er topmerken voor mannen en vrouwen. Voor de volledige schoenen sale kun je gelukkig terecht op de schoenen sale van onze webshop.

Dames- en herenschoenen ruim op voorraad

Een ander groot voordeel van Nijhof Schoenen is de ruime voorradigheid van de vele schoenen die we verkopen. Ook zorgen we ervoor dat we de meest gangbare maten kunnen leveren. Niets zo vervelend als een mooie schoen vinden, maar niet de maat beschikbaar hebben in de winkel. Gelukkig kun je ook bij bepaalde merken terecht voor extra grote maten én wijdte maten. Ideaal voor mensen waarvan de voetvorm afwijkt ten opzichte van het gemiddelde.

Kijk ook tussen de accesoires om je outfit compleet te maken

Het is niet alleen schoenen waarvoor je terecht kunt bij Nijhof Schoenen. Bekijk zeker onze prachtige damestassen, luxe herenriemen of de speciale producten van Collonil schoenverzorging. Leverbaar in onze webshop, maar natuurlijk ook in onze winkel. Maak je outfit compleet bij Nijhof Schoenen voor een spetterend avond.

https://www.nijhofschoenen.nl