Artikel Depot
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor nevelkoeling voor jouw pluimvee

Als jij als gepassioneerde pluimveehouder een oplossing zoekt om de leefomstandigheden in jouw stal te verbeteren, raden we je aan om eens een kijkje te nemen in het assortiment van Komptech. Dit bedrijf in Sambeek bied je alles wat je nodig hebt om een prachtige stal voor jouw pluimvee te creëren. Zo vind je hier een kwalitatieve nevelkoeling die je helpt om de juiste temperatuur aan te houden in de stal van jouw pluimvee. Dit systeem voor nevelkoeling kun je geheel door de experts van dit bedrijf laten installeren. Zij hebben tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen van professionele apparatuur voor de pluimveehouderij. Daarnaast helpen zij hun cliënten door diverse technische problemen op te lossen. Vertrouw op hun ervaring en kwaliteit!

Vergroot het welzijn van jouw pluimvee

Je kunt bij Komptech in Sambeek verschillende soorten koelsystemen aanschaffen voor jouw pluimvee, waaronder de nevelkoeling. Deze reguleert de temperatuur en zorgt voor een aangenaam fris klimaat in de stal. Dit draagt bij aan het welzijn van de dieren. In Nederland is het vernevelen van water al jarenlang een populaire oplossing voor temperatuurregulatie. Dankzij fijne nevel ontstaat er via dit systeem een mist die de warmte aan de lucht onttrekt. Hiermee bind je direct stof in wat ook bijdraagt aan een prettige leefomgeving voor jouw pluimvee. Het is met dit systeem ook mogelijk om de luchtvochtigheid te reguleren. Dit is in het bijzonder voor jonge kuikens erg belangrijk. Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden tot het verkoelen van jouw stal? Bij dit bedrijf is het ook mogelijk om te kiezen voor padkoeling of een nevelinstallatie.

Ontdek de diensten van deze specialisten

Wil jij een nevelkoeling door Komptech luit Sambeek aten installeren voor jouw pluimvee? Neem dan vandaag nog contact op met dit bedrijf en ontdek hun brede pakket aan diensten. Vertrouw op hun service van A tot Z. Heeft u vragen over deze producten of twijfelt u welk product het best bij uw stal past? Dat is geen enkel probleem. Deze specialisten denken graag oplossingsgericht met u mee over een persoonlijke oplossing.

https://komptech.nl/