Artikel Depot
Image default
Eten en drinken

Foodtruck huren voor evenementen

Foodtruck huren voor evenementen

Om uw evenement tot een succes te maken kunt u een foodtruck huren bij Pizza-Amici. Zo brengt u met de pasta of pizza foodtrucks van Pizza-Amici een stukje Italië op uw bedrijfsfeest, bruiloft, festival of ander evenement. Een foodtruck huren van Pizza-Amici is een groot succes, want wie houdt er nu niet van een heerlijke verse pasta of pizza die klaargemaakt wordt terwijl de gasten wachten. Er zijn verschillende soorten foodtrucks te huur voor verschillende evenementen. Elke foodtruck heeft een andere capaciteit en uiterlijk, zodat deze perfect aansluit bij uw evenement. 

Soorten foodtrucks

De verschillende foodtrucks die te huur zijn bij Pizza-Amici zijn; Il Bambino, Il Capo, Il Bambino Uno, Lo Spettacolo en de Il Bambino Due. 

Il Bambino is de eerste foodtruck waarmee Pizza-Amici begonnen is en deze foodtruck maakt maar liefst 175 hangemaakte en verse pizza’s per uur. De Il Capo is de grootste pizza foodtruck en maakt maar liefst 300 verse pizza’s per uur. Deze foodtruck is geschikt voor evenementen met een groter aantal bezoekers. De Il Bambino Uno en Il Bambino Due zijn twee piaggio’s, een voor pasta’s en de ander voor pizza’s. Het is ook mogelijk om beide te huren, zodat de gasten kunnen kiezen uit Pasta of Pizza. Ook zien de twee piaggio’s er erg goed uit naast elkaar! De Lo Spettacolo is een grote pasta foodtruck die 600 verse pasta’s per uur kan bereiden. Deze is vooral te huur voor grote evenementen zoals festivals. 

Via de website is een overzicht te zien van alle foodtrucks en meer informatie over Pizza-Amici. Vraag eenvoudig via de website een vrijblijvende offerte aan dan wordt er binnen 24 uur contact opgenomen om uw wensen te bespreken. Samen denken we graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken met een van onze geliefde foodtrucks. Bekijk de website voor meer informatie. 

https://pizza-amici.nl/