Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Jouw bed, jouw dromen

Jouw bed, jouw dromen

We vergeten allemaal wel eens hoe belangrijk het is om een goede nachtrust in een goed bed te hebben. Toch is het belangrijk om je bed aan te passen naar jouw wensen. Hoe kies je een bed van je dromen? We geven je hier een aantal tips.

 

Het juiste matras

Een goed matras is de basis van een goede nachtrust. Voor iedereen is het verschillend wat een goed matras is. Er is echter een ding belangrijk: De druk op je spieren en gewrichten moeten worden opgevangen door het matras en je ruggengraat moet zo neutraal mogelijk zijn wanneer je licht te slapen. 

 

Fijne dekens

Daarnaast is het belangrijk dat je dekens niet te warm of te koud zijn. Je lichaam koelt namelijk af wanneer je rust, de dekens moeten er dan voor zorgen dat je niet te warm of te koud wordt. Bovendien is het fijn om lekkere zachte dekens over je heen te kunnen trekken zodat je extra lekker kunt liggen.

 

Elektrisch bed

Voor het slapen gaan nog even een boek lezen? Of ’s ochtends een kopje koffie op bed? Een elektrisch verstelbaar bed biedt je de mogelijkheid om comfortabel in bed te kunnen zitten. Voor mensen die op hun rug slapen is het prettig wanneer je je knieën en benen iets kunt laten stijgen. Hiermee verminder je de druk op je onderrug. Bovendien kun je gemakkelijker uit je bed stappen wanneer het bovenlichaam al rechter op zit.

 

Maak je bed af met een splittopper

Een topmatras maakt je bed nog comfortabeler. Zo kun je op een stevig matras een zacht laagje toepassen zonder dat je de stevigheid verliest. Heb je een elektrisch verstelbaar bed? Dan kun je het beste kiezen voor een Splittopper van Matrasconcurrent. Hierbij is het hoofdgedeelte gespleten zodat jij en je partner de vrijheid hebben om de stand van je rugleuning te kiezen.

 

https://www.matrasconcurrent.nl/