Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

3 verschillende hockeymaterialen die je niet mag missen

3 verschillende hockeymaterialen die je niet mag missen

Wil jij jezelf verbeteren in hockey? Dan kun je allerlei materialen aanschaffen. Maar welke materialen mag je nu écht niet missen? In deze blog behandelen drie soorten materialen waarmee jij je kan ontwikkelen als hockeyspeler. Dit zal niet alleen leiden tot meer plezier, maar ook tot betere prestaties. Lees dus snel verder!

 

  1. Pionnensets

Pionnensets? Hoe kun je nu beter worden van een paar pionnen? Heel simpel. Met pionnen kun jij bepaalde oefeningen uitzetten, waardoor jouw hockeytechniek nog beter wordt. Zet ze bijvoorbeeld in een rijtje en slalom er tussendoor. Of zet kleine veldjes uit, speel 1 versus 1 of 2 versus 2. Hoe kleiner de ruimte, hoe meer je aan je techniek gaat werken. Maar niet alleen train je je techniek met pionnen. Ook conditioneel kun je stappen maken. Zet verschillende looplijnen uit en het is tijd om flink aan de bak te gaan. Loopoefeningen zijn misschien niet de leukste oefeningen, maar het helpt je zeker om een betere hockeyspeler te worden. Met pionnensets kun jij een oneindig aantal oefeningen uitzetten, waardoor het materiaal onmisbaar is om je te ontwikkelen als speler. 

 

  1. Hockeydoelen

Oké, jouw techniek en loopvermogen zijn in orde. Maar er is maar één manier om een wedstrijd te winnen. Dat is simpelweg door meer doelpunten te maken dan jouw tegenstander. En hoe oefen je dat het beste? Juist. Met hockeydoelen. Bij het aanschaffen van hockeydoelen kun jij net zo vaak op doel schieten als je zelf wil. Zet verschillende oefeningen uit met de pionnen en neem het doel van verschillende kanten onder vuur. Hierdoor verbeter jij de nauwkeurigheid van je schoten en kun je echte wedstrijdsituaties naspelen. Hockeydoelen zijn dus een echte must-have.

 

  1. Rebounder

Tot slot lichten we een product uit waar je misschien nog niet vaak van gehoord hebt. Een rebounder is een vierkant vlak dat je staand op het hockeyveld zet. Het vlak bestaat uit elastische touwen. Wanneer de bal tegen de rebounder aankomt, zal hij met dezelfde snelheid terug kaatsen. De rebounder is dus niet alleen te gebruiken voor spelers, maar ook voor keepers. Hierdoor train je perfect het reactievermogen. De rebounder is makkelijk in te klappen en mee te nemen. Ideaal dus!

Wil jij nu ook deze materialen aanschaffen? Bekijk dan eens de website van Hockeypartner. Hier vind je een grote diversiteit aan hockeymaterialen, aangeboden tegen een scherpe prijs. 

 

https://hockeypartner.nl/