Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Opblaaszwembad in de tuin

Het zonnetje schijnt heerlijk in jouw tuin. Onder het genot van een boekje of een tijdschrift kun jij je urenlang vermaken. Tussendoor is het lekker om de verkoeling op te zoeken in het zwembad. De kinderen kunnen zich daarnaast ook uren vermaken in het zwembad. Dingetjes zoeken op de bodem van het zwembad of met een balletje overgooien met de vriendjes en vriendinnetjes. Enkel met de aanschaf van het zwembad ben je er nog niet. Bij het zwembad komt namelijk ook een stukje onderhoud kijken. Lees snel verder en ontdek wat jij nodig bent voor jouw Intex prism frame pool.

Meer dan alleen een zwembad

Een zwembad bevat niet alleen water, maar ook middelen om het zwemwater schoon te kunnen houden. Chloor is één van de chemicaliën die wordt gebruikt om het water zuiver te houden. Let goed op dat jij de juiste dosering gebruikt voor in het zwembad. Naast de chemicaliën heb je ook een filterpomp nodig. Deze pomp zorgt ervoor dat viezigheid uit het water wordt gezogen en vervolgens niet meer terugkomen in het water van jouw zwembad. De pomp zorgt voor het circuleren van het water. De algen hebben om deze manier geen kans om tot leven te komen. Als laatst is de ondergrond voor het zwembad ook belangrijk. Kies voor een zachte ondergrond, zodat de scherpe materialen het zwembad niet kunnen beschadigen. 

Het weer

In Nederland weten we allemaal dat het weer ieder moment van de dag kan omslaan. De ene dag geniet jij in het zwembad van de heerlijke zon en de volgende dag is het koud en bewolkt en moet je er niet aan denken om in het zwembad te gaan zitten. Let goed op de voorspelde weersomstandigheden. Mocht het lekkere weer voorbij zijn? Dan raden wij jou aan om het zwembad op te ruimen. Ga je tussendoor op vakantie, maar blijft het weer wel lekker? Vraag dan of iemand jouw zwembad tussendoor wil onderhouden. Op deze manier kan jij na de vakantie heerlijk genieten van het zwembad.

https://www.uwbuitenspecialist.nl/