Artikel Depot
Image default
Sport

Steeds meer mogelijk met op maat gemaakte medailles

Unieke medaille: goede promotie voor uw club

De vereniging ligt u na aan het hart. Of het nu gaat om een sportvereniging, een non-profitorganisatie of een carnavalsvereniging, de mensen die zich voor uw organisatie inzetten verdienen bij mijlpalen, wedstrijden of feesten een originele onderscheiding. Met een medaille die speciaal voor de gelegenheid is gemaakt, heeft u een prachtig aandenken dat zeer gewaardeerd zal worden.

Metalen en kleurige onderscheidingen naar eigen ontwerp

Als ondergrond voor de medaille kunt u kiezen voor goud, zilver of brons, maar vaak ook voor andere kleuren, zoals antiek brass of koper. U maakt uw keuze uit standaard modellen en levert een eigen logo of ontwerp aan, zodat de medaille perfect past bij uw vereniging. U heeft de keuze uit klassieke geslagen medailles, maar ook uit grappige metalen carnavalsonderscheidingen met een gekleurde afbeelding, een naam en een jaartal. Vaak kunt u binnen de categorie kiezen uit voordelige en luxe varianten, zodat de medaille helemaal past bij uw wensen.

Printing medailles en moderne onderscheidingen

Het kan voorkomen dat u een logo heeft met veel kleuren of een gedetailleerde afbeelding. In dat geval zijn printing medailles een goede keuze. De medaille heeft dan mooi uitgesneden contouren en een full colour opdruk. Voor jongeren is een klassieke medaille misschien niet passend qua stijl. Voor hen zijn rubberen medailles met een moderne uitstraling de perfecte oplossing. Deze onderscheidingen kunnen ook als sleutelhanger fungeren. Voor carnavalsverenigingen zijn ook kunststof medailles erg in trek, die zich lenen voor wat grotere afbeeldingen.

Medaillespecialist Pins & More

De kwaliteit van de druk- en graveertechnieken is enorm toegenomen, zodat er steeds meer mogelijk is op het gebied van medailles. Een bedrijf dat medailles maakt in een eigen werkplaats is Pins & More. Hier kunt u terecht voor op maat gemaakte medailles, die met de nieuwste technieken worden uitgevoerd. Voor uw geliefde vereniging wilt u graag speciale medailles laten maken, waarmee u echt iets bijzonders heeft. Overleg met Pins & More over de mogelijkheden van custom made medailles, zodat u de leden van uw vereniging kunt verrassen met unieke onderscheidingen.

https://pinsandmore.nl/