Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Klein Curacao trip

Curacao is een officieel land dat behoort tot de Koninkrijk der Nederlanden. Het is een eiland in de zuidelijke Caribische zee net voor Venezuela. Het eiland bestaat uit Curacao en een kleiner eilandje genaamd klein Curacao. Er wonen momenteel 155.014 mensen op Curacao. Zij spreken Nederlands, Engels en Papiaments. De munt die ze hier gebruiken zijn de Antilliaanse gulden. De hoofdstad van Curacao is Willemstad. Zelf kun je als bewoner en als toerist of vakantieganger naast Curacao zelf ook klein Curacao bezoeken. Een trip naar klein Curacao kan 45 tot 2 uur duren. Dit is per boot. Het eiland is 1,7 vierkante kilometer groot en ligt op 28 kilometer van het grote eiland Curacao vandaan. Klein Curacao trip is een van de vele activiteiten die veel vakantiegangers willen mee maken. Dit komt doordat het eiland klein Curacao helemaal niet bewoond is. Het is een eiland waar de natuur de natuur kan zijn. Een klein Curacao trip heeft hierdoor ook vele mooie bezienswaardigheden waar je als vakantieganger naartoe kunt gaan om ze te bezichtigen. Verder heeft klein Curacao super witte stranden en een azuurblauwe zee met hele mooie en ruwe riffen. Doordat het hier onbewoond is en het water nog kraakhelder is, kun je de prachtige onderwaterwereld bewonderen.

Trip op klein Curacao

Wat erg iconisch is aan het eiland klein Curacao is dat er verschilde gebouwen nog te zien zijn, zoals de vuurtoren. Het is een kleine vuurtoren die erg verweert, is. De rode kleur is er bijna vanaf en pas een paar delen zijn gerestaureerd, zoals de trap en het dak. Ze hopen in de toekomst nog meer te kunnen restaureren van de vuurtoren. Deze toren is namelijk gebouwd nadat een orkaan de eerste vuurtoren in 1877 had verwoest. Zo krijg je op een trip van klein Curacao ook een beetje de geschiedenis mee van het eiland. Klein Curacao trips zijn niet alleen de geschiedenis bewonderen, maar ook scheepvrachten, zeeschildpadden, het strand en veel onbewoond natuurlandschap. De trip naar klein Curacao zelf is ook al een hele mooie tocht per boot. Dit omdat er vele verschillende boten op en neer varen. Je kunt dus als het waren je eigen klein Curacao trip kiezen.

https://curacao-trips.com/