Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Kraamcadeau

Een kraamcadeau geef je altijd als je voor het eerst het geboren kindje mag verwelkomen op de wereld. Je feliciteert hier de ouders met de geboorte. Je geeft als kraamcadeau iets waardevols voor de ouders of voor de baby. Een kraamcadeau is het cadeau dat namelijk het eerste cadeau is wat ze mogen ontvangen voor hun lieve dochter of zoon. Dit zijn de cadeaus die ze het langst bewaren en echt waardevol zijn. Het heeft een betekenis erachter. Ook zie je veel dat de kindjes die geboren zijn ook de meeste waarde hechten aan het kraamcadeau dat ze gekregen hebben. Is het kraamcadeau bijvoorbeeld een knuffeltje? Dan zie je al gauw dat dit knuffeltje het lievelingsknuffeltje wordt van baby tot dreumes tot misschien zelfs peuter. Dit kraamcadeau biedt dan voor zowel de baby als de ouders veel waarden, omdat ze eraan gehecht zijn geraakt.

Baby cadeau

Een cadeau voor een baby is en kan totaal iets anders zijn dan een kraamcadeau. Een kraamcadeau is namelijk voor een pasgeboren baby en een baby cadeau is al een cadeau voor een wat gevorderde baby. Een baby kan namelijk al heel snel leren en ontwikkelen. Een blokkenspel bijvoorbeeld is een typisch baby cadeau, maar geen cadeau voor een pasgeboren baby. Hier kan de baby namelijk nog niks mee. Een kraamcadeau is daarom ook vaak een cadeau voor de ouders in plaats van voor het kindje, omdat het kindje dan nog niet heel veel heeft aan speelgoed of dergelijken. Daarom dat er gekeken wordt wat de ouders en het kindje nog nodig hebben en dit wordt dan gegeven als kraamcadeau.

Dreumes cadeau

Een dreumes cadeau is een cadeau dat weer net een stapje verder is dan een baby cadeau of een kraamcadeau. Een cadeau voor een dreumes is namelijk een cadeau dat voor een kindje tussen de één en de twee jaar. Een baby is namelijk een kindje tot één jaar en een peuter begint vanaf twee jaar. Een dreumes cadeau kan een loopfietsje zijn of een muziek box. Een dreumes cadeau kan namelijk al wat gevorderder zijn dan normaal. Ze zijn nu echt aan het leren en beginnen met lopen. Vandaar dat dit dreumes cadeau er goed bij past. Een cadeau voor een klein kindje is dus altijd en vaak op de leeftijd gebaseerd.

https://www.freubelshoponline.nl/