Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Losse keukenkastjes in de keuken renoveren die je bij IKEA hebt gekocht

Is je keuken aan renovatie toe? Afhankelijk van wat je precies wilt aanpakken, maar ook van door wie je dit laat doen, kunnen de prijzen daartoe behoorlijk variëren. Pak je het groots aan, dan kan een renovatie tot wel duizenden euro’s oplopen. Wil jij een IKEA keuken renoveren, maar is het niet noodzakelijk om deze in zijn geheel te vernieuwen? Wanneer je bent uitgekeken op je huidige keuken van de Zweedse woongigant, kun je deze er met een eenvoudige stap weer als nieuw uit laten zien. Dit bespaart je een zee aan tijd én geld.

Om je IKEA keuken te renoveren, hoef je niet eens de deur uit

Door de mogelijkheid losse keukenkastjes voor IKEA keukens aan te schaffen, is een keuken renoveren binnen ieder budget haalbaar. Iets wat specialist Ostoya Furniture weet te bewijzen. Een goedkope keukenrenovatie speelt zich daar dan ook geheel online af! Binnen de webshop vind je een ruim assortiment aan losse keukenkastjes voor IKEA keukens. Uiteraard kun je er rekenen op aantrekkelijke prijzen én expertise.

Jouw persoonlijke wensen op je keuken toepassen

Het bedrijf begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om je persoonlijke wensen in een keuken terug te kunnen laten komen. De keuken is vaak namelijk het letterlijke middelpunt van een woning en bovendien maak je er elke dag gebruik van. Ben je op zoek naar een strakke of juist een landelijke en romantische uitstraling? Ga je voor zachte kleuren of kies je voor een meer industriële look? Wat je voorkeuren ook zijn, Ostoya Furniture heeft het in huis.

Kies voor eenvoudige montage

Wanneer je de losse keukenkastjes voor IKEA thuis ontvangt alvorens je jouw keuken gaat renoveren (doorgaans duurt dit tussen de vier en zes weken), is er wederom geen enkele inspanning nodig. Alle frontjes zijn passend bij de IKEA kwaliteit en voorbereid voor montage. Het enige wat je nog hoeft te doen is de scharnieren te installeren. Een fluitje van een cent dus!