Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Ben je een student en wil je iets bijverdienen? Lees dan deze tips!

Het studentenleven is al duur genoeg; huur, boodschappen, collegegeld, feestjes, ga zo maar door. Vaak heb je naast school ook weinig tijd om iets bij te verdienen naast je studie. Wil jij als student in Utrecht snel iets bijverdienen naast je studie? Met onderstaande tips ben jij straks niet meer afhankelijk van ‘ome DUO’.

Verkopen via Stuvia

Als student ben je vast bekend met de website Stuvia. Je vindt hier wel honderden samenvattingen van allerlei boeken en artikelen. Ben jij iemand die zelf vaak samenvattingen maakt op je laptop of computer? Verkoop deze dan op Stuvia! Het is een makkelijke manier om geld te verdienen aangezien je zelf ook nog eens leert van het uittypen van de samenvattingen. Daarnaast help je er vaak heel veel andere studenten mee!

Oppassen

Ben je goed met kinderen of heb je een grote familie met veel jonge kinderen? Ga dan oppassen in Utrecht! Met oppassen kun je vaak makkelijk geld verdienen. Daarnaast kun je vaak ook nog tijdens het werken aan school werken, mocht het nodig zijn. Vaak werk je in de avonduren, wanneer de kinderen al naar bed zijn. Je hebt hierdoor ook nog de tijd om lekker tv te kijken of iets anders te doen. Wat je verdient verschilt per gezin. In Utrecht zijn er vaak vele adresjes waar je snel kunt gaan beginnen met oppassen. Het leuke aan deze bijbaan is ook nog dat je vaak een speciale band opbouwt met je oppaskinderen.

Werk vanuit thuis

Thuiswerken is tegenwoordig de nieuwe norm geworden. Vaak kun je als student ook vanuit thuis werken. Het is makkelijk en het kost je vaak veel minder tijd. Daarnaast ben je ook nog eens geen reiskosten kwijt. Als student bijverdienen vanuit thuis kan bijvoorbeeld als callcentermedewerker of als klantenservice medewerker. Houd je niet zo van telefoneren? Doen dan bijvoorbeeld mee aan het invullen van online vragenlijsten. Ook kun je als student zijnde als administratief medewerker aan de slag. Hierbij kun je de nodige ervaring op doen met bijvoorbeeld programma’s als Excel en het staat ook nog een goed op je cv!

https://www.oppasland.nl/oppaswerk/utrecht