Artikel Depot
Image default
Mode en Kleding

Wanneer trek je een jurk aan bij je dochter?

Voordat je kinderen had, fantaseerde je over het hebben van een dochter en dat je haar allemaal leuke en schattige jurkjes kan aantrekken. Nu is het zover. Je hebt een dochter, maar je komt erachter dat een jurk niet altijd even praktisch is om aan te trekken. Welke gelegenheden zijn nou perfect om een jurk bij aan te trekken?

Bruiloft

Een bruiloft is een erg feestelijke dag. Daar wil je er op je allerbest uitzien, net als je kinderen. Een bruiloft is een perfecte gelegenheid om bij je dochter een jurk aan te trekken. Een jurk is feestelijk, staat mooi en staat ook nog eens netjes, afhankelijk van de jurk die je kiest natuurlijk. Het is niet echt netjes als je op andermans bruiloft een witte jurk aantrekt. Dat is voorbestemd voor de bruid en niemand anders. Vermijd dus een witte jurk, maar verder is een bruiloft een ideale gelegenheid om een jurk bij aan te trekken.

Communie

Ben je gelovig en gaat je dochter binnenkort de eerste heilige communie doen? Koop dan een communiejurk voor haar. Een communie doen is een feestelijk moment, want daarbij kies je bewust voor een leven met God en de kerk. De eerste heilige communie maak je slechts eenmaal mee. Een mooie feestelijke jurk is daarbij wel op zijn plek. 

Warm weer

Natuurlijk hoeft er niet altijd een speciale gelegenheid te zijn om een jurk aan te trekken. In de winter doe je het misschien minder snel, maar in de zomer met warm weer kan een jurk altijd. Er is niks fijners dan met 25+ graden een luchtig zomerjurkje te dragen. De wind waait langs je benen wat voor wat verkoeling kan zorgen. Daarnaast heeft een zomerjurk vaak geen mouwen, waardoor je met blote armen rond kan lopen. Een jurkje is dus een ideaal kledingstuk om in de zomer te dragen.