Artikel Depot
Image default
Mobiliteit

Auto volgen met GPS tracking systeem

 Of u nou een verhuurder van auto’s bent, wagenparkbeheerder of garagist die proefritten doet, het kan in heel veel gevallen fijn zijn om te weten waar uw auto’s zijn. De bestuurder krijgt de sleutel mee, rijdt het terrein af en daarna heeft u geen idee meer.

Of wel? Want met een GPS tracking systeem in de auto bent u altijd op de hoogte van de laatste locaties van het voertuig. In veel gevallen zal het niet nodig zijn, althans dat hopen we, maar het komt vaak genoeg voor dat auto’s worden gestolen en weer worden teruggevonden door de GPS tracker. In veel gevallen is dat op een industrieterrein in de buurt, maar soms ook halverwege Duitsland. GPS tracking biedt dus een betaalbare en hele veilige oplossing om uw auto in de gaten te houden.

 

Gps tracking

De GPS systemen van TrackJack bepalen hun locaties aan de hand van tot wel meer dan 20 satellieten, die heel specifiek bepalen waar uw auto is. Op het moment dat uw GPS volgsysteem is ingebouwd, hoeft u deze er nooit meer uit te halen omdat alle data aan de hand van GPRS wordt verzonden naar de beveiligde server.

 

 

Car tracker

Er is echter meer mogelijk met een GPS tracker dan enkel het bekijken van de locaties. De car tracker maakt het namelijk mogelijk om een veiligheidszone in te stellen, waardoor u melding krijgt zodra de auto de zone verlaat. Ook kunt u een snelheidsmelding of diefstalmelding instellen, waarmee u dus altijd op de hoogte bent en blijft van de auto. Als laatste is een sabotagemelding beschikbaar. Hiermee bent u op de hoogte als de car tracker wordt losgekoppeld of stroom van de wagen wordt losgekoppeld. Ideaal dus.

 

Keurmerk RRS

En wilt u uw GPS tracker gebruiken voor rittenregistratie? Dan kan dat ook. Let daarbij overigens goed op het bestaande Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dit Keurmerk houdt in de gaten dat u een kwalitatief systeem koopt, dat privacy is gewaarborgd en u dus zeker bent van een fiscusproof car tracker.

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/