Artikel Depot
Image default
Mobiliteit

Hier vindt u een groot assortiment aan meubelwielen

Heeft u meubels die u wilt verplaatsen in uw pand of gaat u binnenkort verhuizen? Maak dan gebruik van de meubelwielen van Het Wielen- en Bandenhuis. Met een ruim assortiment aan wielen en banden voor allerlei producten, vindt u altijd een passende oplossing voor uw transportvraagstuk. De specialisten geven uw graag deskundig advies over het gebruik van de zwenkwielen en bieden u een uitgebreide en professionele service.

Met meubelwielen kunt u meubels eenvoudig verplaatsen

Het bedrijf heeft veel verschillende soorten banden en wielen in het aanbod. Zwenkwielen zijn bijvoorbeeld vooral bedoeld voor gebruik op gladde vloeren. Andere wielen zijn juist weer meer geschikt voor gebruik op een hardere en ongelijke ondergrond. Daarnaast zijn de meubelwielen geschikt voor gebruik op kortere afstanden. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van meubels in uw kantoor of winkel, of tijdens het verhuizen van locatie. Met de wielen van de specialist kunt u eenvoudig eetkamerstoelen, kledingrekken, tafels en bureaustoelen verplaatsen. In de webshop van de wielen- en bandenspecialist vindt u gegarandeerd een oplossing voor uw meubels. Als u er zelf niet uit komt welke wielen het beste bij uw wensen passen, denken de specialisten graag met u mee. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om te kijken naar maatwerk voor uw wensen.

Ga eens langs in de wielen- en bandenshowroom

Wilt u met behulp van meubelwielen verschillende meubels verplaatsen of verhuizen? Bekijk het aanbod van de wielenspecialist online of ga eens langs bij de showroom voor het volledige assortiment. Het bedrijf heeft een ruime voorraad en kan nagenoeg alles voor u leveren. Ook als u een specifieke wens heeft, neemt u contact op met Het Wielen- en Bandenhuis. Het bedrijf is niet gebonden aan merken en kan ook buiten haar assortiment zoeken naar producten die bij uw specifieke wens passen! Ervaar het gemak van de wielen en banden van dit bedrijf en bezoek de winkel in Rotterdam.

https://www.wielenhuis.nl/