Artikel Depot
Image default
Eten en drinken

Een duurzame catering voor zowel grote als kleine evenementen

Gaat u binnenkort een evenement organiseren? Wellicht hanteert u een thema en moet alles daar naadloos op aansluiten, dus ook de catering. In dat geval heeft u een plan op maat nodig. Wie u daarvoor inschakelt? The Eet-team natuurlijk! Zij zetten ieders wensen om naar een origineel en creatief voorstel op maat. Dit doen zij voor zowel kleine, intieme gelegenheden, als grote spectaculaire evenementen. Met ruim 20 jaar ervaring weten ze dan ook precies op uw wensen in te spelen en een goed voorstel te doen van de verschillende mogelijkheden. Wat voor evenement gaat u organiseren?

De vele mogelijkheden omtrent duurzame catering

Een duurzame catering, wat bedoelen zij daar nu precies mee? In het geval van The Eet-team betekent het dat de producten die zij gebruiken op duurzame wijze geproduceerd zijn. Zij zijn een grote voorstander van duurzaamheid en gebruiken enkel biologische home-made producten. Ook proberen zij zo weinig mogelijk weg te gooien na het evenement. Ze gebruiken enkel scharrel of biologisch vlees en duurzaam gekweekte vis. Bovendien zijn de mogelijkheden ook erg divers als u hen inschakel voor duurzame catering. Wilt u enkel wat hapjes serveren of een volledig diner laten verzorgen? Of wilt u het ontbijt of de lunch door hen laten maken, gemaakt van seizoensproducten uit de streek? Het is allemaal mogelijk! Daarnaast denken de medewerkers van dit bedrijf graag mee bij het bedenken en uitvoeren van unieke concepten voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen.

Zij verzorgen het totaalplaatje voor u

De duurzame catering van The Eet-team zorgt ervoor dat u uw gasten verse, smaakvolle gerechten serveert. Daarnaast denken ze graag ieder gewenst thema uit voor uw evenement en denken ze mee over de presentatiemogelijkheden of leveren een compleet concept op. Laat bijvoorbeeld ook het entertainment, de aankleding en de decoratie aan hen over en het totaalplaatje is volledig verzorgd. Wilt u meer informatie over hun duurzame catering of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met hen op!

https://the-eet-team.nl/