Artikel Depot
Image default
Eten en drinken

Genieten van verschillende theesoorten? Doe een High Tea!

Ben jij gek op thee en heb je altijd al thee in combinatie met de lekkerste hapjes willen proeven? Doe dan een High Tea. Een High Tea is al een hele beleving op zich. Het is super gezellig omdat je het eigenlijk altijd samen doet, of dit nu met zijn tweeën is of met een groep. Met de High Tea geniet je van super lekkere zoete en hartige hapjes en natuurlijk liters thee!

Wat is een High Tea?

In Nederland wordt de High Tea steeds populairder. Het is hét moment om samen met vrienden, vriendinnen, collega’s of familie te genieten van verschillende zoete en hartige hapjes. Natuurlijk alles in combinatie met de lekkerste thee smaken. De High Tea wordt vaak genuttigd tussen 14.00 en 17:00. Omdat de High Tea bestaat uit veel verschillende hapjes is uitgebreid lunchen niet nodig. Een High Tea heeft vaak ook een feestelijk karakter. Om die reden is het super leuk om te doen voor een verjaardag, jubilea, vrijgezellen of trouwdag of wanneer je iets anders te vieren hebt. Er bestaan tegenwoordig zelfs kids High Tea’s, dus kinderen kunnen ook gezellig mee! 

High Tea hapjes

Een High Tea bestaat uit verschillende zoete en hartige hapjes. Bij zoete hapjes kan je denken aan verschillende smaken kleine taartjes en brownies. Ook zie je steeds vaker verschillende smaken macarons en shortbreads. Bij een High Tea horen natuurlijk ook  scones met clotted cream en jam of met creme fraiche of lemon curd. De hartige hapjes die je vaak tegenkomt bij een High Tea zijn sandwiches, belegd met zalm, tonijn, kipfilet en kruidenkaas. Ook wordt er vaak een klein soepje bij geserveerd en een lekker stukje quiche. Genoeg lekkernijen om dus heerlijk van te genieten. Het voordeel is dat je zelf een High Tea locatie uitkiest die bij jouw smaak past. Zo heb je altijd de hapjes die jij lekker vindt. 

Geef het cadeau

Wil je een origineel cadeau geven? Geef dan een High Tea cadeau! De ontvanger heeft zelf de keuze welke locatie hij of zij kiest. Je hebt keuze uit hippe restaurants, gezellige cafés of knusse brasseries, er is voor ieder wat wils. De High Tea cadeaubon kan worden ingewisseld bij tientallen geselecteerde locaties, in iedere stad zijn er wel een aantal te vinden. Je geeft niet alleen een super leuk cadeau maar ook een onvergetelijke ervaring en belevenis. Wil je jouw cadeau helemaal afmaken? Bestel er dan nog een doos lekkere Milka chocolade bij. De High Tea cadeaubon kan je zowel per post als per e-mail ontvangen. Ben je iemand die altijd last minute cadeautjes koopt? De cadeaubon heb je direct in de mail, even uitprinten en klaar! 

Liever uitgebreid lunchen?

Een High Tea doe je natuurlijk niet iedere maand. Lunchen doe je iedere dag! Je mag jezelf best eens trakteren op een lekkere uitgebreide lunch. Nog leuker is om samen te lunchen. Nodig je vrienden, vriendinnen en familieleden eens uit en ga gezellig samen eten. Het kan wel lastig zijn om rekening te houden met ieders wensen. Laat daarom iedereen zelf een lekker broodje uitkiezen of ga voor de groepslunch met verschillende belegde broodjes. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om lunch te bestellen. Heb je bijvoorbeeld een zakelijk meeting, vergadering of hebben jullie als collega’s iets te vieren? Laat dan een uitgebreide lunch bezorgen, leer elkaar nog beter kennen en geniet van al het lekkers!

Gerelateerde artikelen

Tips voor het bewaren van honing

De geschiedenis van pizza in het kort

De verbazingwekkende aardappelfamilie en haar takken